ΤΟΠΙΚΑ

Μπαράζ κλοπών στον Βόλο – Συνελήφθη ο δράστης

μπαράζ-κλοπών-στον-βόλο-συνελήφθη-ο-δ-854835

Μεθοδική ήταν η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την εξιχνίαση πέντε περιπτώσεων κλοπών στην πόλη του Βόλου.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προχώρησαν χθες στη σύλληψη ενός άνδρα και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ο δράστης λίγο μετά τα μεσάνυχτα εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Βόλο, σπάζοντας το παράθυρο, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και τράπηκε σε φυγή, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη.

Στη συνέχεια εισήλθε σε άλλο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σπάζοντας και πάλι την κεντρική είσοδο, αλλά ακινητοποιήθηκε, τελικά, από τους αστυνομικούς. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πένσα και κατσαβίδια.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς, κατά το χρονικό διάστημα από 29-09-2022 έως χθες (30-11-2022) στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, διέπραξε επίσης τρεις κλοπές σε ισάριθμα καταστήματα (μία σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, μία σε κατάστημα πώλησης χρωμάτων και μία σε κατάστημα ψιλικών), από τις οποίες αποκόμισε το συνολικό χρηματικό ποσό των 730 ευρώ και δύο πακέτα με στιγμιαία λαχεία (ξυστό.

Ακόμη, αποπειράθηκε να μπει σε κατάστημα πώλησης υδραυλικών ειδών, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου