ΤΟΠΙΚΑ

Επί 15 ώρες χωρίς νερό τα Μελισσιάτικα

επί-15-ώρες-χωρίς-νερό-τα-μελισσιάτικα-855940

Σε μεγάλη ταλαιπωρία έχουν υποβληθεί από χθες το απόγευμα οι κάτοικοι στην περιοχή του Πανθεσσαλικού Σταδίου και των Μελισσιάτικων. Επί 15 ώρες είναι χωρίς νερό, χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Χθες, γύρω στις 20:00 η ΔΕΥΑΜΒ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, η βλάβη η οποία είχε προκληθεί σε αγωγό ύδρευσης κοντά στο Πανθεσσαλικό θα επηρέασε την υδροδότηση και στην περιοχή των Μελισσιάτικων. Συνεργεία της υπηρεσίας βρέθηκαν από νωρίς στο σημείο, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

Η διακοπή υδροδότησης συνεχίστηκε όλο το βράδυ με τους κατοίκους των περιοχών να είναι έρμαια των συνεργείων αποκατάστασης. Πολίτης καταγγέλλει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι, έμειναν χωρίς νερό όλο το βράδυ και δεν είχαν καμία ενημέρωση από την υπηρεσία, ενώ και σήμερα που επικοινώνησε με τη ΔΕΥΑΜΒ δεν μπόρεσαν να του δώσουν απάντηση για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Από την πλευρά της η ΔΕΥΑΜΒ, αναφέρει ότι η βλάβη που υπέστη ο αγωγός κοντά στο γήπεδο είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη και τα συνεργεία αποκατάστασης πράττουν τα μέγιστα για να επανέλθει η υδροδότηση. Πιθανολογείται, ότι η υδροδότηση θα αποκατασταθεί μέχρι το μεσημέρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου