Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αρχισε τη μίνι προετοιμασία στο βουνό

αρχισε-τη-μίνι-προετοιμασία-στο-βουνό-855986

Από χθες ο Βόλος βρίσκεται στο Πήλιο, ξεκινώντας μετά τρεις μέρες προσαρμογής στη Νεάπολη και το γήπεδο του Μαγνησιακού μία μίνι προετοιμασία στην Πορταριά μέχρι την 1η Δεκέμβρη.

Σκοπός του Κώστα Μπράτσου είναι να δουλέψει σε κάποια κομμάτια τακτικά και τεχνικά κυρίως που δεν υπήρχε ο χρόνος εν μέσω αλλεπάλληλων αγωνιστικών υποχρεώσεων να το κάνει, αλλά και να διατηρηθεί η καλή φυσική κατάσταση, ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα του βελτιωμένη με την επανέναρξη των επίσημων ματς.

Αρχικά, υπάρχει το ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο στις 15 ή 16/12 και μετά για το πρωτάθλημα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 21-22/12, με τους κυανέρυθρους να γνωρίζουν ότι είναι αναγκαία προϋπόθεση να εργαστούν από τώρα σκληρά, για να υπερασπιστούν τα μέχρι στιγμής κεκτημένα μετά τον εξαιρετικό πρώτο γύρο, επιδιώκοντας τη διατήρηση στην 5η θέση τουλάχιστον και την είσοδο στο τέλος της κανονικής διάρκειας στα πλέι οφ.

Η διακοπή της Σούπερ Λιγκ 1 λόγω Μουντιάλ δίνει αυτή τη δυνατότητα, όπως και το περιθώριο στο νέο μεταγραφικό απόκτημα Εντσο Γκάτζι να προσαρμοστεί στο καινούργιο του περιβάλλον.

Μάλιστα, ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ παρουσίασε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τις πρώτες στιγμές στη νέα του ομάδα, όπως την επίσκεψη του στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό, την υπογραφή του συμβολαίου του, τα εργομετρικά που πέρασε και τη φωτογράφιση με τη φανέλα του Βόλου.

Ο Κώστας Μπράτσος τη μέρα που θα κατέβει η αποστολή στον Βόλο, δηλαδή την επόμενη Πέμπτη, θα δει πρώτα τους παίκτες απέναντι στην Κ19 του συλλόγου σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό, ενώ την Πέμπτη 8/12 οι κυανέρυθροι θα ταξιδέψουν στη Λαμία, για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην τοπική ομάδα.

Σήμερα και αύριο οι μικροί

Σε εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής η Κ19 του Βόλου φιλοξενεί σήμερα στο Βασδέκειο τον Αστέρα Τρίπολης στις 11 το πρωί, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 15.00, στο ίδιο γήπεδο η Κ15 παίζει με τον Πανσερραϊκό. Τέλος, αύριο η Κ17 του Βόλου θα υποδεχθεί για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος της SL1 τη Λαμία.

Δεν ξέχασε τον Βόλο ο Π. Φερνάντες

Ο Πάολο Φερνάντες, που πήρε μεταγραφή από τον Βόλο στην ΑΕΚ, παρουσιάστηκε χθες από τη νέα του ομάδα, στην οποία ενσωματώθηκε, και στις πρώτες του δηλώσεις στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στο Μαρούσι, όπου τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, δεν ξέχασε την ομάδα του που τον ανέδειξε.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Επιτέλους είμαι πλέον εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους και να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την ομάδα… Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και να τα δώσω όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Φυσικά σκεφτόμουν πάντα τη στιγμή που θα ενταχθώ κανονικά στην ΑΕΚ. Προσπαθούσα να βοηθήσω τον Βόλο και την ίδια στιγμή είχα στο μυαλό μου το να αποδεικνύω συνέχεια και στους ανθρώπους εδώ πως θα μπορούσαν να υπολογίζουν σε μένα, όταν θα ερχόταν η στιγμή να μπω στην ομάδα της ΑΕΚ».

Ο Π. Φερνάντες μίλησε επίσης για τις εντυπώσεις του από την εικόνα των πρώτων αγώνων της ΑΕΚ στην OPAP Arena. «Ήταν εκπληκτικό. Ήταν τρελό για μένα, όταν είδα πως ακόμη και στο ματς για την πρώτη φάση του κυπέλλου το γήπεδο ήταν γεμάτο. Αυτό δείχνει τι οπαδούς έχει η ΑΕΚ και φυσικά και πόσο ενθουσιασμό προκαλεί αυτό το εκπληκτικό γήπεδο. Αυτή είναι η βάση για να προχωρήσουμε μπροστά και να πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου