ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είπαν το ύστατο χαίρε στον «γίγαντα»

είπαν-το-ύστατο-χαίρε-στον-γίγαντα-857150

Το τελευταίο αντίο στο «λιοντάρι» του Ολυμπιακού Βόλου, τον Αντώνη Μάνδαλο, είπαν σήμερα το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Νέα Δημητριάδα, φίλοι, συμπαίκτες, συγγενείς και συνάδελφοί του, αποχαιρετώντας τον στο τελευταίο του ταξίδι.

Ο Αντώνης Μάνδαλος έφυγε την περασμένη Τετάρτη από τη ζωή, τόσο αναπάντεχα, τόσο απροσδόκητα και τόσο άδικα, έχοντας πολλά ακόμη να προσφέρει. Σε ηλικία 61 ετών διάλεξε να φύγει για τον τελευταίο του αγώνα, θέλοντας να μεγαλώσει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στα γήπεδα των ουρανών.

Η ψυχή του Ολυμπιακού Βόλου, ο δάσκαλος για τόσα «ποδοσφαιρικά» του παιδιά, βιάστηκε να φορέσει τα καλά του και να μαζέψει τους συμπαίκτες του για ένα τελευταίο δίτερμα. Και ήταν όλοι εκεί.

Αποχαιρετώντας το «λιοντάρι» τους, τον «γίγαντά» τους, ένα γιατί έμεινε να αιωρείται χωρίς να υπάρχει απάντηση. Ο Αντώνης έφυγε, φορώντας τα ποδοσφαιρικά του και ντυμένος με τη σημαία του Ολυμπιακού Βόλου, που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο τους όσο λίγοι. Ο κόσμος της Μαγνησίας, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, φίλοι και «αντίπαλοι» για 90 λεπτά ήταν εκεί. Ηταν εκεί, γιατί ο Αντώνης τους είχε κερδίσει και εκτός γηπέδων.

Με το χαμόγελο του και την αγάπη του προς όλους άνοιγε τη μεγάλη του καρδιά, αλλά τελικά αυτή ήταν που τον πρόδωσε. Τόσο γρήγορα, τόσο επώδυνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου