ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο το 3ο Thessaly Wine Festival τον Δεκέμβριο

στον-βόλο-το-3ο-thessaly-wine-festival-τον-δεκέμβριο-863981

Στον Βόλο θα διοργανωθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το Thessaly Wine Festival, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη χρονιά με στόχο την ανάδειξη των θεσσαλικών ποικιλιών οίνου και των οινικών προϊόντων γενικότερα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια της Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οπως ενημερώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας, το Φεστιβάλ προβολής του πλούσιου θεσσαλικού οίνου διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2018 και για δεύτερη φορά τον Οκτώβριο του 2019 από τον ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των τεσσάρων Θεσσαλικών Επιμελητηρίων και τη συμμετοχή παραγωγών από τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας.

Επειτα από τη μεγάλη επιτυχία και τη θερμή απήχηση που έτυχαν οι προηγούμενες δύο εκδηλώσεις από το θεσσαλικό κοινό, προγραμματίζεται η διοργάνωση του 3ου Thessaly Wine Festival στον πολυχώρο εκδηλώσεων Ergon Showground (Πολυχώρος Τσαλαπάτα), στην πόλη του Βόλου.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να γνωρίσουν τον πλούτο και την ποικιλομορφία της θεσσαλικής αμπελουργίας, δίνοντας βήμα στους καταξιωμένους και νεότερους παραγωγούς, αλλά και σε επίδοξους νέους παραγωγούς που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη ναυαρχίδα των εξαγωγικών ποιοτικών προϊόντων της χώρας μας, το κρασί.

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των ενδιαφερομένων θα είναι δωρεάν, με μοναδική υποχρέωση, πέραν της διάθεσης των προϊόντων τους, την παροχή των παρακάτω: Δύο σαμπανιέρες (μία μικρή και μία μεγάλη), ένα πτυελοδοχείο, 12 ποτήρια και ένα άσπρο τραπεζομάντιλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στον ΕΣΥΝΕ Θεσσαλίας και στον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Γενιτσεφτσή, τηλ. επικοινωνίας: 2410252121.

Επισημαίνεται ότι η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου