ΤΟΠΙΚΑ

Διπλή παράσυρση Βολιώτη από ΙΧ στη Μεσογείων

διπλή-παράσυρση-βολιώτη-από-ιχ-στη-μεσ-864366

Τραγικό θάνατο μετά από διπλή παράσυρση από αντίστοιχα αυτοκίνητα στην Αθήνα βρήκε 28χρονος από τη Νέα Ιωνία. Πρόκειται για τον Ανδρέα Κ. Τζαμτζή, ο οποίος ήταν ένστολος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το φοβερό δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων χθες στις 05:30. Ο νεαρής ηλικίας άνδρας, που ήταν πεζός, προσπάθησε διασχίσει κάθετα τη Λεωφόρο, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο εκείνη την ώρα τον παρέσυρε.

Η παράσυρση ήταν τόσο σφοδρή, που ο άτυχος άνδρας εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και δεύτερο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο.

Ολα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο νεαρός βρέθηκε βαρύτητα τραυματισμένος στο οδόστρωμα και διερχόμενοι οδηγοί έκαναν αγωνιώδεις κλήσεις στο ΕΚΑΒ, φοβούμενοι για τη ζωή του.

Ο τραυματίας παρελήφθη άμεσα από πλήρωμα ασθενοφόρου και διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του μετά από λίγη ώρα, αφού τα τραύματα που έφερε ήταν πολύ σοβαρά.

Από το σημείο παρελήφθη και δεύτερος τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401, καθώς το πρώτο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο είναι υπηρεσιακό του Στρατού Ξηράς.

Η Τροχαία συνεχίζει την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου που στοίχησε τη ζωή σε έναν νεαρό με λαμπρό μέλλον.

Ο 28χρονος ήταν ένστολος της Πολεμικής Αεροπορίας. Υπηρετούσε στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Η οικογένειά του, που κατοικεί στη Νέα Ιωνία, ενημερώθηκε συντετριμμένη για το δυστύχημα, που της στέρησε τη χαρά της ζωής της.

Ο Ανδρέας Τζαμτζής κατοικούσε στο Νέο Ψυχικό και είχε αποφοιτήσει από το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας. Ηταν ένας νέος με αισιόδοξες προοπτικές και είχε όλη τη ζωή μπροστά του.

Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στην οικογένειά του, που ετοιμάζεται να τον αποχαιρετήσει και περνά πολύ δύσκολες στιγμές.

Συντετριμμένοι είναι και οι φίλοι του, αδυνατώντας να πιστέψουν και εκείνοι στον χαμό του. «Οχι αγόρι μου όμορφο, δεν μπορεί, δεν μπορεί να ήσουν εσύ αυτός που άκουσα πρωί πρωί στις ειδήσεις. Αχ αγοράκι μου χρυσό, πόσο λυπάμαι. Πόσο άδικη είναι η ζωή», ξεσπάει μία φίλη του στο facebook.

Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα, καθώς η οικογένεια περιμένει να πραγματοποιηθεί η νεκροψία, που διατάχθηκε από την Τροχαία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου