ΤΟΠΙΚΑ

Κιβωτός του Κόσμου: «Είδα στέλεχος να βάζει το χέρι μέσα στο μαγιό του 19χρονου»

κιβωτός-του-κόσμου-είδα-στέλεχος-να-β-864446

Την παρενόχληση ενός 19χρονου από υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου επιβεβαίωσε με μαρτυρία της η 18χρονη Χριστίνα, η οποία είπε ότι είχε ιδιαίτερη «αδυναμία» στον 19χρονο, τον οποίο εκμεταλλευόταν με κάθε τρόπο.

Η κοπέλα, που εμφανίστηκε επώνυμα και με το πρόσωπό της στο Star, έχει φύγει από δομή της Κιβωτού.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων: «Έχω δει στη θάλασσα να τον πιάνει και να τον πετάει σαν παιχνίδι και έχω δει να τον πιάνει και να τον σηκώνει, βάζοντας το χέρι του μέσα από το μαγιό του». Τόνισε δε ότι ο 19χρονος της το είχε αποκαλύψει, αλλά της είχε ζητήσει να μείνει μεταξύ τους.

«Ζητούσε από τον … άσχημα πράγματα. Να του βάλει και να του βγάλει τα παπούτσια, να του βάλει να φάει, να σηκώνει βαλίτσες. Μόνο ο…, κανένα άλλο παιδί. Τον 19χρονο τον έπαιρνε παντού μαζί του. Καλαμάτα, Χίο, Ήπειρο, σε όποιο ταξίδι πήγαινε ήταν κι ο 19χρονος», πρόσθεσε.

Τα πρόσωπα της εμπιστοσύνης του πατέρα Αντώνιου ήταν στην πραγματικότητα φόβος και τρόμος, είπε η Χριστίνα.

«Ο … ήταν κακός, άγριος ψυχρός, απότομος, άκουγαν το όνομά του και κρύβονταν πίσω από τους τοίχους, τους μείωνε. Έχει παντρευτεί την διευθύντρια του σπιτιού στην Κιβωτό στην Ηπειρο. Στον Βόλο νομίζω είχε χτυπήσει τρία παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά τους λόγους για τους οποίους μίλησε, η 18χρονη είπε: «Αποφάσισα να μιλήσω γιατί ο πατέρας Αντώνιος έκανε λόγο για παραβατικά παιδιά. Την πρεσβυτέρα την είχα ψηλά. Είπε ότι έχουμε συμφέρον να τους κάνουμε κακό. Εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον. Έχει φύγει και δεν τους έχω ανάγκη. Το συμφέρον μου είναι να προστατέψω τα παιδιά που είναι ακόμη εκεί και τους συμπεριφέρονται σαν σκουπίδια»

Πηγή: protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου