ΤΟΠΙΚΑ

Συμμετοχές και από το εξωτερικό στο Επιχειρηματικό Πανόραμα

συμμετοχές-και-από-το-εξωτερικό-στο-επ-851206

Με πληρότητα θέσεων που ξεπερνά το 80% συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 6ο Επιχειρηματικό Πανόραμα Μαγνησίας από στελέχη του Επιμελητηρίου και της διοργανώτριας εταιρίας «Κύκλος», σύμφωνα με τον υπεύθυνο προετοιμασίας του όλου εγχειρήματος κ. Γιώργο Μπασέκη. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στον «Τ»
«υπάρχει ήδη πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες του νομού, μέλη του Επιμελητηρίου, ο αριθμός των οποίων με μια πρόχειρη εκτίμηση υπολογίζεται στις 100-120 συμμετοχές. Οι υπόλοιπες θέσεις που απομένουν, περίπου 50-70, θα καλυφθούν τόσο από επιχειρηματίες όμορων νομών ή άλλων νομών της χώρας, όσο και από το εξωτερικό».
Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στα χρόνια διεξαγωγής του Επιχειρηματικού Πανοράματος θα υπάρξει συμμετοχή και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ιταλία. «Για πρώτη φορά θα υπάρξουν εκθέτες και από την Ιταλία μετά από προσωπική μου συνδρομή» δηλώνει ο κ. Μπασέκης, για να προσθέσει. «Βέβαια η παράλληλη διεξαγωγή της έκθεσης τροφίμων στο νομό, ύστερα από την προσπάθεια του προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Σπηλιόπουλου, θα επιφέρει σίγουρα ικανοποιητικές συμφωνίες, καθώς η παρουσία ξένων επενδυτών θα δώσει την ευκαιρία στους ντόπιους να κλείσουν καλές συμφωνίες. Γεγονός που σημαίνει καλύτερο τζιράρισμα για τις τοπικές επιχειρήσεις, καθώς οι ξένοι πληρώνουν μετρητοίς» καταλήγει ο κ. Μπασέκης.
Το 6ο Επιχειρηματικό Πανόραμα θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου επί της οδού Αθηνών, ο χώρος του οποίου προετοιμάζεται σιγά – σιγά για να υποδεχθεί εκθέτες αλλά και επισκέπτες στα τέλη του Σεπτέμβρη. Όπως μάλιστα τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, «η έκταση των 7.000 τετραγωνικών μέτρων του Εκθεσιακού Κέντρου, καθώς και οι ειδικά διαμορφωμένοι και καλαίσθητοι χώροι, καλύπτουν απόλυτα όλες τις ανάγκες προβολής προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν να έρθουν σε άμεση επαφή με τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης».
Το μόνο που παραμένει ακόμη «κρυφό» είναι τα ονόματα των πολιτικών ανδρών που θα παραστούν στα εγκαίνια της έκθεσης…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου