ΤΟΠΙΚΑ

Συγκίνηση για τον θάνατο του Χρήστου Χαυτούρα

συγκίνηση-για-τον-θάνατο-του-χρήστου-χ-865127

Συγκίνηση προκαλεί στην τοπική κοινωνία ο θάνατος του Χρήστου Χαυτούρα σε ηλικία 84 χρόνων. Ηταν πατέρας του προέδρου της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας Νίκου Χαυτούρα και της Εύας Χαυτούρα αναισθησιολόγου στο Αχιλλοπούλειο.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή νωρίς χθες το μεσημέρι. Σε όλη του τη ζωή υπήρξε ένας τίμιος βιοπαλαιστής, καλός οικογενειάρχης και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε στο Διμήνι. Μαζί με τη γυναίκα του εργάζονταν σε τρεις και τέσσερις δουλειές για να μπορέσουν να μεγαλώσουν και να μορφώσουν τα τρία τους παιδιά. Ο τρίτος γιος τους, ο Δημήτρης, εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στον Δήμο Βόλου.

Ο Χρήστος Χαυτούρας εργάστηκε ως εφαρμοστής – τεχνίτης σε πολλά παλιά εργοστάσια του Βόλου. Δούλεψε διαδοχικά στην επιχείρηση «Ρουσμένης», στο εργοστάσιο «Γκλαβάνης», αλλά και στην Εύβοια, όπου ξενιτεύτηκε για ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου να αυξήσει το εισόδημα της οικογένειας.

Συνταξιοδοτήθηκε από την ΑΓΕΤ Ηρακλής. Στο εργοστάσιο «Ολυμπος» στην Αγριά, όπου εργάστηκε για πολλά χρόνια, έχαιρε της εκτίμησης όλων των συναδέλφων του. Καμάρωνε τα παιδιά του, τα οποία υπεραγαπούσε. Ηταν όλη του η ζωή.

Το άγγελμα του θανάτου του προκαλεί θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 11.30 στον Ιερό Ναό Υπαπαντής, στο Διμήνι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου