Εισαγγελική παρέμβαση για τις επιθέσεις αδέσποτων στην Αλλη Μεριά και στο Κατηχώρι

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-24, 11:33:10
Εισαγγελική παρέμβαση για τις επιθέσεις αδέσποτων στην Αλλη Μεριά και στο Κατηχώρι

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου μετά από αναφορές για περιστατικά επίθεσης αδέσποτων ζώων στην Αλλη Μεριά και στο Κατηχώρι.

Κάτοικοι των περιοχών αναφέρουν σε καταγγελίες τους που έχουν υποβληθεί στη Δικαιοσύνη, ότι αγέλες αδέσποτων σκορπούν φόβο και τρόμο και κάνουν πολύ δύσκολη την καθημερινότητά τους.

Αδυνατούν να βγουν για περπάτημα στην περιοχή, καθώς σε κάθε μετακίνησή τους ελλοχεύει ο κίνδυνος επίθεσης. Κυριολεκτικά φοβούνται να βγουν ακόμη και έξω από τα σπίτια τους, με το θέμα των αδέσποτων να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις.

Πολίτες επισημαίνουν ακόμη, ότι υπήρξε περιστατικό επίθεσης και σε βάρος ανήλικου.

Η Εισαγγελία Βόλου ζητεί να διερευνηθούν τα αναφερόμενα περιστατικά και στο πλαίσιο αυτό να κληθούν για κατάθεση οι αρμόδιοι και να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει, αφού ενώ είναι μεν δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός απέναντι στα αδέσποτα, από την άλλη δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

Επισημαίνεται ότι η Εισαγγελία Βόλου άσκησε προχθές δίωξη στο αρμόδιο αντιδήμαρχο αδέσποτο Απόστολο Ζαρκάδα - Βεργή για παράβαση καθήκοντος μετά από αντίστοιχες αναφορές από κατοίκους των Κ. Λεχωνίων.

Επίσης, στην Εισαγγελία Βόλου πέφτουν βροχή οι καταγγελίες για περιστατικά με ανάλογο περιεχόμενο στην Πορταριά.

Κ.Μ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=