ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τον κόσμο δίπλα του ο Ολυμπιακός την Κυριακή

με-τον-κόσμο-δίπλα-του-ο-ολυμπιακός-την-865399

Χωρίς απουσίες έγινε η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου χθες στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου Φερών, με τους ερυθρόλευκους να ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ματς στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας απέναντι στον τοπικό Εθνικό για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σ’ αυτό το ματς οι ερυθρόλευκοι θα έχουν δίπλα τους και τον κόσμο τους, με τους οργανωμένους να ετοιμάζουν εκδρομές.

Οι Austrian Boys αναφέρουν σχετικά: «Ο σύνδεσμος μας διοργανώνει εκδρομή για την πόλη της Κατερίνης για το ματς της ομάδας μας την Κυριακής στις 15:00 με τον Εθνικό Κεραμιδίου Κατερίνης.

Τιμή: 16 ευρώ.

Δηλώσεις και πληροφορίες με μήνυμα στην σελίδα μας στο fb/instagram ή από κοντά στον σύνδεσμο Τετάρτη και Παρασκευή 19:00-21:00

Όπως παλιά….

Δεν σε αφήσαμε μόνο ποτέ…

ΥΓ: Εκδρομές για όλους παντού και πάντα…»

Οι Malavetas από την πλευρά τους ενημέρωσαν: «Την Κυριακή άλλη μια πουλμανάτη εκδρομή.

Ο σύνδεσμος οργανώνει εκδρομή για τη Κατερίνη με αντίπαλο τον Εθνικό Κεραμιδίου και καλούμε όλον τον κόσμο να ανταποκριθεί στα καλέσματα των οργανωμένων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Τετάρτη και Παρασκευή 19:00 – 21:00 στον σύνδεσμο στην Αγ. Δημητρίου.

Ασπίδα της ομάδας είναι οι οπαδοί και όπου και αν παίζεις θα είναι εκεί».

Οι διαιτητές

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε χθες τους διαιτητές για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Διαιτητική τριάδα στο ματς Εθνικός Ν.Κ.-Ολυμπιακός Β. θα είναι οι Μπουρουτζίκας, Μίχος, Δίχρης, όλοι από τον σύνδεσμο Λάρισας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου