ΤΟΠΙΚΑ

Βιωματικά εργαστήρια από την «Πρόταση Ζωής» στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

βιωματικά-εργαστήρια-από-την-πρότασ-865730

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» πραγματοποίησε βιωματικά εργαστήρια στις Α΄ και ΣΤ’ τάξεις του 26ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, μετά από πρόσκληση της διευθύντριας του σχολείου Ελένης Φούντα, καθώς και της δασκάλας της Α’ τάξης, Έφης Ψαροπούλου και της ΣΤ’ τάξης, Ηλιάνας Ζιαμπάρα.

Οι κ.κ. Μαίρη Μπακατσέλου, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια-Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη της «Πρότασης Ζωής» και Γιούλη Πετροπούλου, Κοινωνιολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικό Στέλεχος, συνεργάστηκαν με τους μαθητές/τριες της Στ’ Τάξης στις 10 Νοεμβρίου 2022 αναπτύσσοντας το θέμα της «Μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο», με δουλειά σε μικρές ομάδες, συζήτηση στην ολομέλεια και χρήση εικαστικών μέσων.

Τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου κ. Σοφία Μητρίτσια, Κοινωνική Ανθρωπολόγος και κ. Μαρία-Αγγελική Μυλωνάκη, Ψυχολόγος επισκέφθηκαν το σχολείο στις 15 Νοεμβρίου 2022 και πραγματοποίησαν βιωματικό εργαστήριο στους μαθητές/-τριες της Α΄ τάξης. Με δουλειά σε μικρές ομάδες και συζήτηση στην ολομέλεια αναπτύχθηκε το θέμα της «Αυτοεκτίμησης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου