ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προχώρησε σε καταγγελία η Νίκη Βόλου

προχώρησε-σε-καταγγελία-η-νίκη-βόλου-866133

Σε επίσημη καταγγελία προχώρησε χθες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προς τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου, μετά την είδηση πως η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ πραγματοποίησε προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, το οποίο θα έπρεπε να παραμείνει «κλειστό» μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχει υπογράψει σύμβαση με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου για αποκλειστική χρήση του σταδίου της Νεάπολης, ωστόσο πληροφορήθηκε χθες πως η ΠΑΕ Βόλος έκανε χρήση του αγωνιστικού χώρου για προπόνηση, την ώρα που θα έπρεπε να παραμείνει κλειστός, μετά την επισπορά που διενήργησε η κυανόλευκη ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θεωρούν πως κι εκείνοι θα μπορούσαν να μεταβούν σήμερα στο Πανθεσσαλικό, το οποίο επίσης έχει κλείσει για επισπορά, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχουν «μετακομίσει» στο γήπεδο του ΟΣΕ, μιας και τα δύο προαναφερθέντα γήπεδα (Νεάπολης-Πανθεσσαλικό), πρέπει να παραμείνουν κλειστά μετά τις εργασίες βελτιστοποίησης του χόρτου.

Στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου περιμένουν την απάντηση από την καταγγελία στην οποία προχώρησαν χθες, θέλοντας να μην υπάρχει ποτέ ξανά παραβίαση των συμφωνηθέντων από οποιαδήποτε ομάδα, χωρίς την έγκρισή τους.

Εξάλλου, όπως είναι γνωστό, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν άναψε το πράσινο φως και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Σβορώνο την περασμένη Κυριακή για τη Γ’ Εθνική, με τους ερυθρόλευκους να μετακομίζουν στο Στεφανοβίκειο.

Στη Νίκη επιθυμούν ο αγωνιστικός χώρος της Νεάπολης να είναι σε άριστη κατάσταση πριν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, αλλά δυστυχώς χθες ειδοποιήθηκαν για τη χρήση του γηπέδου που έχουν εξασφαλίσει αποκλειστικά, από άλλη ομάδα!

Ξεκίνησε προετοιμασία

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πόντου. Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τακτικής και κατοχής μπάλας, με την ελπίδα οι κυανόλευκοι να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, έστω και στην 4η αγωνιστική.

Νέο μέλος στην κυανόλευκη οικογένεια

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου μεγάλωσε κατά ένα μέλος από την περασμένη Δευτέρα, μιας και η σύζυγος του προπονητή τερματοφυλάκων Μάνου Αποστολίδη έφερε στη ζωή τον Αποστολίδη junior.

Σε ανάρτησή της η κυανόλευκη ΠΑΕ ανέφερε: «Μάνο Αποστολίδη και Ανδρομάχη Σφέτσου η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ εύχεται να σας ζήσει το αγοράκι σας! Να έχετε υγεία να το καμαρώνετε».

Τα ευχάριστα νέα υποδέχθηκαν με χαρά και τα μέλη του Blue Club Π. Ντοκούζης, σημειώνοντας: «Μια αχτίδα αισιοδοξίας ήρθε να φωτίσει, τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Ο αδερφός μας Μάνος Αποστολίδης και η σύζυγος του έγιναν ευτυχισμένοι γονείς. Οι ευχές όλων μας να ευλογούν το αγοράκι τους».

«Καλώς ήρθες, αντράκι μας. Τώρα έχεις δύο μωρά να φροντίζεις Ανδρομάχη Σφέτσου. Σ’ αγαπάω πολύ!», έγραψε στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αποστολίδης, που είναι και προπονητής στη Σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου, η οποία ευχήθηκε στους δύο γονείς να τους ζήσει το νεογέννητο αγοράκι, να έχει υγεία και να είναι καλότυχο.

Ευχαρίστησε την ΑΕΛ η Νίκη

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΕΛ για τη φιλοξενία της στο μεταξύ τους παιχνίδι το περασμένο Σάββατο, ενώ συνεχάρη και τον κ. Λεωνίδα και τους βοηθούς του για τη διαιτησία τους.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της ΝΙΚΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της ΑΕΛ για τη φιλοξενία τους, στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική της Super League 2 στο Αλκαζάρ. Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε την εξαιρετική φιλοξενία σας στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στον Βόλο. Επίσης, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον διαιτητή Στυλιανό Λεωνίδα και στους βοηθούς Μιχαήλ Μάναση και Ευστράτιο Τσεχελίδη, καθώς ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός ντέρμπι. Ευχόμαστε η διαιτησία τους να αποτελέσει παράδειγμα για τις επόμενες που θα έχουμε».

Σάββατο η Κ19

Μία μέρα νωρίτερα από την πρώτη ομάδα θα αγωνιστεί η Κ19 της Νίκης Βόλου, που θα παίξει το Σάββατο 26/11 με την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Πόντου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς.

Ανανέωση συνεργασίας

«Μέλος» της οικογένειας της Νίκης Βόλου παραμένει η διαιτολόγος-διατροφολόγος, Κατερίνα Παππά, και σε ανακοίνωση επισημαίνεται: «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Κατερίνα Παππά.

Στην Ακαδημία μας δίνουμε βάση στη λεπτομέρεια. Το παιχνίδι από μόνο του δεν αρκεί για να φέρει την ισορροπία στα παιδιά μας. Η διασκέδαση, η ψυχολογία κι η διατροφή είναι τρία στοιχεία τα οποία θα θωρακίσουν το παρόν και το μέλλον τους.

Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Κατερίνα Παππά διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο, ώστε να χτίζεται το όραμά μας.

Η Κατερίνα είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος, με εξειδίκευση στον αθλητισμό. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας, ενώ έχει και μεταπτυχιακό στην παχυσαρκία, τον έλεγχο βάρους και την αθλητική διατροφή.

Από την έναρξη της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας, έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες, όπως με τις ομάδες υδατοσφαίρισης της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ και του ΟΥΚ, με την προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΒΑ και την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Παράλληλα, βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με πολλούς αθλητές του Νομού μας, όλων των αθλημάτων, σε ατομικό επίπεδο. Τέλος, είναι συνεργάτης με το γυμναστήριο «Great», στο κέντρο της πόλης».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου