ΤΟΠΙΚΑ

Βόλτα – εφιάλτης για 45χρονο οδηγό

βόλτα-εφιάλτης-για-45χρονο-οδηγό-866336

Βόλτα – εφιάλτη είχε προχθές ένας οδηγός μηχανής στο Πήλιο. Ο 45χρονος, ενώ έκανε βόλτα το βράδυ, σταμάτησε στη μέση του δρόμου, στο Ξουρίχτι, ίσως επειδή ζαλίστηκε, κατέβηκε από τη μηχανή του, για να συνέλθει, όμως έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό βάθους 20 μέτρων και να τραυματιστεί. Ομως η περιπέτεια δεν σταμάτησε εκεί, αφού επί ώρες δεν γινόταν αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς και έτσι παρέμενε στο σημείο αβοήθητος.

Παρά το γεγονός ότι είχε αφήσει τη μηχανή του στον δρόμο με αναμμένα φώτα, το κλειδί στο τιμόνι και το κράνος του επίσης εκεί, δεν κίνησαν γρήγορα υπόνοιες ότι κάτι κακό του είχε συμβεί.

Τελικά, ο τραυματίας εντοπίστηκε χθες το πρωί από τον πρόεδρο της Κοινότητας Νεκτάριο Τσιρογιάννη, ο οποίος βλέποντας τη μηχανή να παραμένει στον δρόμο τόσες ώρες έσπευσε να ερευνήσει μήπως ο οδηγός είχε ατύχημα.

Ο κ. Τσιρογιάννης μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ λέει ότι πήγε στο σημείο με το αυτοκίνητό του και φώναζε μήπως κάποιος χρειαζόταν βοήθεια, όμως τα πρώτα λεπτά δεν έπαιρνε απάντηση.

«Πήγα να επιστρέψω στην εργασία μου, όταν ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου μου άκουσα από μακριά μία αχνή φωνή. Επέστρεψα αμέσως στο σημείο και ειδοποίησα την Αστυνομία», σημειώνει.

Ο 45χρονος έπεσε στον γκρεμό προχθές το βράδυ μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα και όλα αυτό το χρονικό διάστημα παρέμενε αβοήθητος, χτυπημένος στη σπονδυλική στήλη και τα πόδια του.

Για την ανάσυρση κινητοποιήθηκαν χθες στις 10:50 συνολικά 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, τρεις υδροφόρες και δύο βοηθητικά.

Η επιχείρηση διήρκεσε μία ώρα. Οι διασώστες κατέβηκαν στον γκρεμό με σχοινιά, στη συνέχεια τοποθέτησαν τον 45χρονο σε φορείο και τον ανέσυραν στον δρόμο.

Ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει για το τι του είχε συμβεί, ενώ σφάδαζε από τον πόνο. Δεν έφερε εμφανείς τραυματισμούς, όμως πιθανότατα κατά την πτώση του υπέστη κατάγματα.

Οι διασώστες τον παρέδωσαν με ασφάλεια σε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς για την παροχή πρώτων βοηθειών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου