ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αργ. Κοπάνας στο πανελλήνιο συνέδριο αξιωματικών της αστυνομίας

ο-αργ-κοπάνας-στο-πανελλήνιο-συνέδριο-875642

Στο 32ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας, που διεξάγεται στον Βόλο, παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος, Αργύρης Κοπάνας, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Ο Αργύρης Κοπάνας καλωσόρισε τους συνέδρους στην πόλη του Βόλου και τους ευχαρίστησε, που επέλεξαν τον φιλόξενο Βόλο για το συνέδριό τους, ενώ χαιρετίζοντας το συνέδριο ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «παρακολουθούμε το συνέδριό σας με μεγάλο ενδιαφέρον διότι ο ρόλος, που επιτελείτε, είναι σπουδαίος και η αποστολή σας σημαντική. Διασφαλίζετε την τήρηση της έννομης τάξης. Δίνετε καθημερινά αγώνα για την αποτροπή και καταστολή του εγκλήματος. Έναν αγώνα με πολλές θυσίες προσωπικές και μεγάλους κινδύνους ακόμη και για την ζωή σας.

Χωρίς εσάς η κοινωνία μας δεν θα ήταν ειρηνική και ανθρώπινη. Έχετε κερδίσει την ηθική αναγνώριση του έργου σας από τους πολίτες και την έμπρακτη αναγνώριση και από τον Δήμο στα πεδία, που μπορούμε να συνεργαζόμαστε. Στον Βόλο διαθέτουμε αξιόλογους αξιωματικούς και αξιόλογους αστυνομικούς. Ευχαριστούμε για την προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο. Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου σας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου