Είδη ρουχισμού από το 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας προς τον Εσταυρωμένο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-22, 19:23:52
Είδη ρουχισμού από το 2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας προς τον Εσταυρωμένο

Εμπρακτα αποφάσισαν να δείξουν τη στήριξή τους μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας προς το έργο του πατέρα Θεόδωρου Μπατάκα και του Εσταυρωμένου.

Σήμερα, οι συνεργάτες του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.), με επικεφαλής τον π. Θεόδωρο Μπατάκα, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του "Ε", υποδέχτηκαν τρεις εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας -την Διευθύντρια και δυο καθηγητές- οι οποίοι μετέφεραν στον "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ" την έμπρακτη αγάπη του σχολείου τους. 

Παρέδωσαν στον Πρόεδρο του "Ε" μία ικανή ποσότητα ειδών ένδυσης κ.α. με σκοπό την ενίσχυση των απόρων συνανθρώπων μας για τους οποίους μεριμνά ο Σύλλογος (κρατούμενους, αποφυλακισμένους, άπορους, άστεγους,  πρόσφυγες, μετανάστες, φυγόποινους, τροφίμους ιδρυμάτων, αρρώστους, άπορους φοιτητές και μαθητές, τσιγγάνους, κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά, δοκιμαζόμενους από θεομηνίες κ.α.).

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η καθαριότητα, η επιμέλεια και η νοικοκυροσύνη  της τοποθέτησης σε χαρτοκιβώτια των  αναγκαίων αυτών ειδών.

Εύγε στην Διευθύντρια, τους καθηγητές και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας, που  συγκέντρωσαν και επιμελήθηκαν την αποστολή αυτή.

Το Δ.Σ. του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ" τους ευχαριστεί και εύχεται να βρούνε μιμητές.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=