Δωρεάν τεστ μνήμης στην Αργαλαστή

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-22, 11:29:14
Δωρεάν τεστ μνήμης στην Αργαλαστή

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου του 2022, οι επαγγελματίες υγείας του  Νέου Ειδικού  Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου με μονάδες των ΟΤΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση»,  πραγματοποίησαν την πρώτη επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νοτίου Πηλίου .

Η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης σε συνεργασία με την υπεύθυνη του Κέντρου Κοινότητας στην Αργαλαστή κα Θεοδώρου Δέσποινα, ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας και πραγματοποιήσαν ΤΕΣΤ ΜΝΗΜΗΣ σε κατοίκους του Δήμου Νοτίου Πηλίου, οι οποίοι είχαν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην δράση. Η συγκεκριμένη δράση θα συνεχιστεί για όλο το 2023 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2421102323 για να κλείσουν ραντεβού. 

Το Νέο Ειδικό  Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ  και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 - 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος - 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=