«Κλουβί της φρίκης» στη δομή του Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-22, 09:58:19
Στη δομή στο Διμήνι πράγματι υπάρχει ένα πράσινο κλουβί, το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στο αρχείο φωτογραφιών στα social media της «Κιβωτού»
«Κλουβί της φρίκης» στη δομή του Βόλου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες το πρωί η φωτογραφία ενός πράσινου κλουβιού, στο οποίο όπως κατήγγειλε μία μητέρα χθες σε τηλεφωνική της παρέμβαση στον Αnt1, βρίσκεται στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι, και το οποίο σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια φέρεται να μεταφέρονταν εκεί παιδιά για «τιμωρία».

«O γιος μου ο μικρός τώρα είναι εννιά, όταν ήταν στον Βόλο, απ’ ό,τι μου είπε το παιδί και έχω δώσει και φωτογραφίες στον Συνήγορο του Πολίτη, τους έχω στείλει δηλαδή και υλικό, κλείδωναν το παιδί μέσα και όχι μόνο το δικό μου το παιδί.

Τα κλείδωναν μέσα σε κλουβί χωρίς φαγητό, χωρίς νερό όλη την ημέρα και τα άφηναν εκεί για τιμωρία. Για παραδειγματισμό. Δηλαδή ζούμε σε συνθήκες μεσαίωνα. Οι φωτογραφίες από το κλουβί αυτό υπάρχουν, διότι εγώ πήγα στον Βόλο. Αν μάθουν ότι εγώ μίλησα…» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό η μητέρα δύο παιδιών, που φιλοξενήθηκαν στις δομές της «Κιβωτού» στον Βόλο.

Η ίδια κατήγγειλε, επίσης πως ο μεγαλύτερος γιος της είναι ένα από τα παιδιά που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης. «Δυστυχώς, έχει κακοποιηθεί και το δικό μου παιδί το μεγάλο, ο γιος μου που είναι 15 χρόνων. Πριν από κάποιους μήνες, γιατί βασικά εγώ τα παιδιά τα πήρα τώρα. Γνωρίζανε, φυσικά, ότι τα παιδιά κακοποιούνται και ότι είχαν γίνει διάφορα περιστατικά και ο Συνήγορος του Πολίτη ήταν ενήμερος».

Σημειώνεται πάντως ότι φωτογραφία από το συγκεκριμένο κλουβί, στο οποίο φαίνεται όμως ένα τετράποδο μέσα είναι αναρτημένη στα social media που επίσημα διατηρεί η δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=