ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο 62χρονος ποδηλάτης, που παρασύρθηκε από ΙΧ

απεβίωσε-ο-62χρονος-ποδηλάτης-που-παρασ-876535

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 62χρονος, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στις 16 Οκτωβρίου στην περιοχή Σαμπάναγα Διμηνίου, όταν το ποδήλατό του παρασύρθηκε από ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Πρόκειται για τον Βασίλη Πατσιαούρα, εργαζόμενο σε φαρμακαποθήκη, πατέρα δύο παιδιών. Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα στη ΜΕΘ και την τελευταία εβδομάδα στη Νευροχειρουργική Κλινική.

Δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει μετά το τροχαίο. Στο Αχιλλοπούλειο είχε διακομιστεί σε κωματώδη κατάσταση εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι από το τροχαίο.

Τελικά η καρδιά του δεν άντεξε και τον πρόδωσε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Ο άτυχος άνδρας ετοιμαζόταν να συνταξιοδοτηθεί, όταν σημειώθηκε το τροχαίο. Είχε καταθέσει έγγραφα στην εργασία του, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβε να χαρεί τη σύνταξη.

Το τροχαίο είχε συνταράξει την περιοχή Σαμπάναγα Διμηνίου. Σημειώθηκε στο ύψος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου και άμεσα στο σημείο ήχησαν σειρήνες του ΕΚΑΒ. Τις ενέργειες των διασωστών παρακολουθούσε πλήθος κόσμου, που συγκεντρώθηκε στο σημείο, ενώ αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου διενεργούσαν προανάκριση για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου.

Ο 62χρονος επέστρεφε σπίτι του με το ποδήλατο, όταν έγινε το κακό. Παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε γυναίκα στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας με εκείνον.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι το κακό έγινε λόγω μη επαρκούς φωτισμού, σημειώνοντας ότι η οδηγός του αυτοκινήτου δεν είδε τον 62χρονο, επειδή ήταν βράδυ και δεν υπήρχε φωτισμός.

Η οικογένεια του θύματος είναι συντετριμμένη. Ο 62χρονος κατέλειπε τη σύζυγό του, δύο παιδιά και δύο εγγόνια, που λάτρευε. Θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 10:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου