ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ από την αυτοκτονία 54χρονου

σοκ-από-την-αυτοκτονία-54χρονου-876777

Τραγικό τέλος έθεσε στη ζωή του χθες το βράδυ 54χρονος εκπαιδευτικός στον Βόλο. Ο άτυχος άνδρας έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο με κασκόλ και σχοινί και κρεμάστηκε από τη σκάλα της πολυκατοικίας, όπου διέμενε, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Εντοπίστηκε νεκρός στον 4ο όροφο από τη σύζυγό του, η οποία τον αναζήτησε και υπέστη σοκ.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:30 και σήμανε συναγερμό στο ΕΚΑΒ και στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου. Οι διασώστες του πληρώματος ασθενοφόρου βρήκαν τον εκπαιδευτικό απαγχονισμένο στον τέταρτο όροφο.

Ο 54χρονος είχε βγει από το διαμέρισμά του, όπου κατοικούσε με την οικογένειά του, με σκοπό να πάει στην ταράτσα. Κανένας όμως δεν γνώριζε ποιο ήταν το σχέδιό του, ούτε και μπορούσε ποτέ να το περιμένει.

Ο εκπαιδευτικός δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, ούτε είχε κάποιον άλλο προφανή λόγο για να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Αναστατωμένος ο γιος του δεν μπορούσε να πιστέψει στον τραγικό χαμό και επαναλάμβανε: «Ηταν καλά, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα», αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει τον τραγικό χαμό.

Ο 54χρονος ζούσε με την οικογένειά του. Δεν ήταν μόνος του. Επίσης, ήταν πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία και οικείοι, αλλά και γνωστοί του που ενημερώθηκαν για τον άδικο χαμό έπεσαν από τα σύννεφα.

Οταν έφθασαν στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός και δεν προχώρησαν σε ενέργειες.

Ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία και αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου έσπευσαν στο σημείο και άρχιζαν να συλλέγουν στοιχεία.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου παρήγγειλε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η Αστυνομία συνέχιζε να ερευνά τους λόγους της αυτοκτονίας και να λαμβάνει καταθέσεις έως αργά χθες το βράδυ.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου