ΤΟΠΙΚΑ

Ενημέρωση για Καλλιέργειες στο Θερμοκήπιο

ενημέρωση-για-καλλιέργειες-στο-θερμο-290878

Το Εργαστήριο Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Κέντρο Έρευνας, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης Θεσσαλίας (ΚΕΤΕΑΘ), διοργανώνουν την Τετάρτη 23 Μαΐου 2012, Ημέρα Πληροφόρησης σχετικά με τις Νέες Τεχνολογίες στις Υδροπονικές Καλλιέργειες στο Θερμοκήπιο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ερευνητικού Έργου SIRRIMED («Αειφορική χρήση αρδευτικού νερού στη Μεσόγειο»), το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο (παραγωγοί, γεωπόνοι, φοιτητές κ.ά.). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συνεργάτες και το ερευνητικό προσωπικό του Εργαστηρίου Γεωργικών Κατασκευών και Ελέγχου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΚΕΤΕΑΘ θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων, για να τους ενημερώσουν σχετικά με θέματα Νέων Τεχνολογιών σε Υδροπονικές Καλλιέργειες στο θερμοκήπιο και θα παρουσιάσουν τα πειράματα εξοικονόμησης αρδευτικού νερού που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Έργου SIRRIMED.

Η εκδήλωση – ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο Αγρόκτημα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Βελεστίνο, Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, (έναντι Εργοστασίου «Μάρμαρα Θεοδώρου», 500 m πριν τον κόμβο Βελεστίνου) με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου