ΤΟΠΙΚΑ

Επί τάπητος το κυκλοφοριακό στην πόλη του Βόλου

επί-τάπητος-το-κυκλοφοριακό-στην-πόλη-291031

Το κυκλοφοριακό ζήτημα στην πόλη του Βόλου τέθηκε επί τάπητος χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Μαγνησίας με την παρουσία όλων των αρμόδιων φορέων μετά από πρόσκληση του Τμήματος Υπηρεσιών. Η εν λόγω σύσκεψη χαρακτηρίστηκε ως επιτακτική καθώς το κυκλοφοριακό πρόβλημα επηρεάζει άμεσα και την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Εκπρόσωποι από το αστικό και το υπεραστικό ΚΤΕΛ, από τους ιδιοκτήτες ταξί, φορτηγών, πούλμαν αλλά και από τις σχολές οδηγών της πόλης βρέθηκαν χθες στο Επιμελητήριο σε μία ευρεία σύσκεψη με θέμα το κυκλοφοριακό.

Όπως επεσήμανε ο κ. Νίκος Αγγελέτος, πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών, το ζήτημα του κυκλοφοριακού είναι μείζον θέμα της καθημερινότητάς όλων και πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις.

Ο κ. Αγγελέτος ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα το Επιμελητήριο έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από κατοίκους και επαγγελματίες, που αφορούν σε κρυφές ή καθόλου σημάνσεις σε περιοχές της πόλης, στην έλλειψη θέσεων στάθμευσης αλλά και στην συνεχή επίδοση κλήσεων από τη δημοτική αστυνομία, που αποτελεί ένα τεράστιο βάρος στις πλάτες των κατοίκων αλλά και των επαγγελματιών.

Στη σύσκεψη κάθε εκπρόσωπος μίλησε για τα προβλήματα του κλάδου του, ενώ το παρών έδωσε και ο νομικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου, με την βοήθεια του οποίου συζητήθηκαν τα μέσα για την επίλυση του προβλήματος, αλλά και οι περαιτέρω κινήσεις που θα ακολουθηθούν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου