ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά πρόδωσε τον Νικόλαο Κούκιο

η-καρδιά-πρόδωσε-τον-νικόλαο-κούκιο-888252

Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία του Βόλου σήμερα η απώλεια του εμπόρου αυτοκινήτων Νικόλαου Κούκιου, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός ιδιαίτερα μέσα από την επαγγελματική του δραστηριότητα ως αντιπρόσωπος της Citroen.

Ο συνταξιούχος επιχειρηματίας, ο οποίος μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν όρθιος στα πόδια του, και επισκεπτόταν καθημερινά το συνεργείο- βαφείο – φανοποιείο στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Βόλου- Λάρισας που διατηρούν τα παιδιά του Βασίλης Κούκιος και Κυριακή Ρεφενέ, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία χθες το μεσημέρι.

Η οικογένειά του τον μετέφερε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και οι γιατροί έπεσαν κατά πάνω του για να τον βοηθήσουν, πλην όμως είχε υποστεί οξύ έμφραγμα και δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα το πρωί το άγγελμα του θανάτου του βύθισε σε οδύνη την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Η απώλειά του αφήνει πίσω δυσαναπλήρωτο κενό.

Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του Βασίλης συγκινεί, αναφέροντας ότι ήταν ένας άρχοντας, ένας σκληρός πολεμιστής της ζωής, τον οποίο δεν θα ξεχάσει ποτέ και θα τον αγαπάει πάντοτε.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11:30 από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού. Θερμή παράκληση της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στη «Φλόγα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου