ΕΞΟΔΟΣ

Η επιτομή της ελληνικής κουζίνας στο εστιατόριο Γαία στον Βόλο

η-επιτομή-της-ελληνικής-κουζίνας-στο-ε-872483

Το ένα και μοναδικό στέκι για σπιτικό φαγητό, το μαγειρείο που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τα ψητά της ώρας δεν είναι άλλο από το εστιατόριο Γαία.

Το εστιατόριο Γαία, στην παραλία του Βόλου, είναι το πιο όμορφο μέρος για να απολαύσει κανείς την ελληνικότητα και τις μοναδικές γεύσεις αλλά και την όμορφη παραλία της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

Το μοναδικό εστιατόριο στην πόλη του Βόλου που μπορεί κανείς να καθίσει και να δοκιμάσει τις ελληνικές γαστρονομικές πινελιές, αλλά και να τις πάρει πακέτο για το σπίτι. Ακόμη, με ένα τηλεφώνημα στο 24210 34153, τα μοναδικά πιάτα μπορούν να φτάσουν στο σπίτι σου.

Όνομα και πράγμα, τα σπιτικά φαγητά θα σου φέρουν στο μυαλό το φαγάκι της μαμάς σου, ενώ ο χώρος είναι η επιτομή της απλότητας γιατί το καλό σπιτικό φαγητό δε χρειάζεται και τίποτα παραπάνω. Πάντα υπό την ίδια διεύθυνση αλλά και το εξαιρετικά ευγενικό, φιλόξενο και έμπειρο προσωπικό, το εστιατόριο Γαία συνεχίζει, εδώ και πολλά χρόνια, να μαγεύει τους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας αλλά και του καλού φαγητού.

Αν θέλεις και εσύ να γευτείς τη μοναδική ελληνική κουζίνα σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της πόλης, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το εστιατόριο Γαία, στην οδό Αργοναυτών 15.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου