ΤΟΠΙΚΑ

Εσπαγε με σφυρί γυάλινες πόρτες καταστημάτων και έκλεβε

εσπαγε-με-σφυρί-γυάλινες-πόρτες-κατασ-877659

Στα χέρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου βρίσκεται ένας 29χρονος ημεδαπός, που έσπαγε με σφυρί τζαμαρίες από μαγαζιά και στη συνέχεια έκλεβε.

Ο δράστης από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και χθες διέπραξε πέντε κλοπές προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές στα καταστήματα.

Χθες εισέβαλε σε μάρκετ ιδιοκτησίας 56χρονης, όμως φαίνεται ότι έγινε αντιληπτός και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κινήθηκαν αστραπιαία και τον συνέλαβαν με τα κλεμμένα.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες χθες

μετέβη στο κατάστημα της 56χρονης και αφού έθραυσε με σφυρί την κεντρική θύρα αυτού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε δύο φιάλες ποτών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 02-10-2022 έως 05-10-2022, διέπραξαν άλλες τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα και συγκεκριμένα ζαχαροπλαστείο, mini market και δύο καφετέριες, με τον ίδιο τρόπο. Θραύοντας τις κεντρικές γυάλινες θύρες με σφυρί.

Από κοινού με τον άγνωστο συνεργό του άρπαξαν από τα καταστήματα το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ και 30 πακέτα τσιγάρων.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σφυρί και ένα σακίδιο πλάτης, καθώς και οι δύο αφαιρεθείσες φιάλες ποτών, οι οποίες αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Ο 29χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου