ΤΟΠΙΚΑ

Εσπαγαν πόρτες και εκλεβαν καταστήματα – Ποτά, λεφτά και τσιγάρα η λεία τους

εσπαγαν-πόρτες-και-εκλεβαν-καταστήμα-878030

Συνολικά 5 κλοπές μέσα σε μέσα σε διάστημα μία εβδομάδας έκαναν δύο επίδοξοι ληστές σε καταστήματα του Βόλου μέχρι να καταφέρει τελικά η Αστυνομία να τους πιάσει.

Η υποδιεύθυνση ασφάλειας Βόλου εξιχνίασε τις προαναφερθείσες περιπτώσεις κλοπών μετά τη σύλληψη του ενός δράστη σήμερα το πρωί. Ειδικότερα, σήμερα ξημερώματα ο δράστης επισκέφθηκε κατάστημα mini market και έσπασε με σφυρί την πόρτα προκειμένου να μπει μέσα. Από το μαγαζί αφαίρεσε δύο φιάλες ποτών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από τις 2 έως και τις 5 Οκτωβρίου διέπραξαν 4 περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα (ζαχαροπλαστείο, mini market και δύο καφετέριες) της πόλης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έσπαγαν τις πόρτες και έμπαιναν μέσα. Από τις 4 κλοπές αφαίρεσαν το ποσό των 140 ευρώ καθώς και 30 πακέτα τσιγάρα.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σφυρί και ένα σακίδιο πλάτης, καθώς και οι δύο αφαιρεθείσες φιάλες ποτών, οι οποίες αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου