Για έκτακτα καιρικά φαινόμενα προειδοποιεί το Λιμεναρχείο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-04, 19:41:50
Για έκτακτα καιρικά φαινόμενα προειδοποιεί το Λιμεναρχείο Βόλου

Για έκτακτη επιδείνωση του καιρού με επικίνδυνα φαινόμενα προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

  1. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Α.Α.21/04-10-2022 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, στη Θεσσαλία-Σποράδες -Μαγνήσια αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ (05-10-2022) το μεσημέρι και την Ανατολική Στερεά την ΤΕΤΑΡΤΗ (04-10-2022) προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και βροχές . Οι άνεμοι από Βόρειες  διευθύνσεις  ΒΑ 4 με 6 μποφόρ, και στα νότια από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.
  2. Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
  3. Οι λουόμενοι συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.
  4. Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
  5. Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.
  6. Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.
  7. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
1
=