ΤΟΠΙΚΑ

Εκδηλώσεις στην Σκόπελο για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

εκδηλώσεις-στην-σκόπελο-για-την-ημέρα-883379

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού η σημερινή και σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα γιορτάζουν με εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες το αθλητικό ιδεώδες.

Ηδη στη Μαγνησία πολλά ήταν τα σχολεία που γιόρτασαν την ημέρα από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ενώ ιδιαίτερο μήνυμα για τον αθλητισμό έστειλε και ο Ολυμπιονίκης, κ. Νίκος Σκιαθίτης που κωπηλάτησε 52 μίλια, από τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΑ μέχρι και τη Σκόπελο.

Το ταξίδι του ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ με πλήθος κόσμου να υποδέχεται τον αθλητή με χειροκροτήματα. Ο αθλητής παρέμεινε στο νησί ώστε σήμερα να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Αθλητισμού στα σχολεία.

Σήμερα το πρωί, ο Νίκος Σκιαθίτης με τη βοήθεια του Τρικαλινού αθλητή ποδηλασίας Δημήτρη Γεωργαλή μίλησαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τα οφέλη και τη σημασία του αθλητισμού.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ηλιόπουλος, μέλος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων πραγματοποίησε σεμινάριο πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ με τη χρήση εξωτερικού απινιδωτή.

Ο ίδιος με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει: «Τελευταία πράξη της τριήμερης δράσης στη Σκόπελο με παρουσίαση από τους Ολυμπιονίκες Νίκο Σκιαθίτη και Δημήτρη Γεωργαλή για τον αθλητισμό και μάθημα από εμένα για την ΚΑΡΠΑ και χρήση εξωτερικού απινιδωτή στους μαθητές και καθηγητές της Σκοπέλου».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου