Δυναμική συμμετοχή της Μαγνησίας στην «Athens Cannabis Expo 2022»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-03, 12:16:26
Δυναμική συμμετοχή της Μαγνησίας στην «Athens Cannabis Expo 2022»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση κάνναβης «Athens Cannabis Expo 2022» που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 στον Ολυμπιακό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Στην έκθεση συμμετείχε και η Μαγνησιώτικη εταιρεία -μέλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας- «Agrofrodis»  που είναι  leader του χώρου στην Ελληνική επικράτεια και  κατέχει την μεγαλύτερη θερμοκηπιακή μονάδα hemp της νοτιοανατολικής Ευρώπης  με το brad  cannavero .

Στην έκθεση που συμμετείχαν Ελληνικές και  ξένες εταιρείες παρουσιάστηκαν τα πάρα πολλά νέα προϊόντα της εταιρείας, καθώς και τα προϊόντα της εταιρείας  ELVICANN (Ελληνική βιομηχανία κάνναβης)  με συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, ατμοποιητές cbd  με το brand  CANNAVERO καθιερώνοντας έτσι την ηγεσία της «Agrofrodis» στην κάνναβη.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο, καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης.

Οι εκθέτες που έδωσαν το παρών ξεπέρασαν τους εκατό, παρουσιάζοντας όλες τις καινοτόμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κάνναβης, με πολλά διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως: CBD (κανναβιδιόλη), φαρμακευτική κάνναβη, κλωστική κάνναβη, ατμοποιητές, σπόροι κάνναβης, καλλυντικά, κοκτέιλ – ποτά με κάνναβη και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούριο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, αφού γίνονται παρόμοιες εκθέσεις και συνέδρια σε πάρα πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα με τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση από το κοινό και φυσικά, δεν είναι μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες αφού όλοι οι εκθέτες πουλάνε τα προϊόντα τους και λιανική.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=