Στις κάλπες οι δημόσιοι υπάλληλοι της Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-02, 17:11:48
Στις κάλπες οι δημόσιοι υπάλληλοι της Μαγνησίας

 

Σε «προεκλογική» περίοδο εισέρχονται οι δημόσιοι υπάλληλοι της Μαγνησίας, καθώς στις 24 Οκτωβρίου θα ψηφίσουν για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με την απόφαση του απερχόμενου Δ.Σ. για τις εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας τα πρωτοβάθμια σωματεία οφείλουν να καταθέσουν στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ τα πρακτικά με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του σωματείου τους έως 10/10/22 μ΄ έναν από τους παρακάτω τρόπους:

α) ηλεκτρονικά β) να τα παραδώσουν σε μέλος του προεδρείου του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας γ) να το παραδώσουν στον 1o όροφο ( γραμματεία) του Εργατικού κέντρου Βόλου (υπάρχει σχετικός φάκελος) απ΄ όπου θα τα παραλάβουν.

Οι συνδυασμοί που θα πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, οφείλουν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τις υποψηφιότητες έως 17/10/22 το μεσημέρι ( 2.00μμ). στα email : filipposkon1@gmail.com και ntadedymagnisias@gmail.com

Στις 19/10 /2022 θα γίνει η γενική συνέλευση, στις 18.30 στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, όπου θα μετέχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι. Θα γίνει απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ., προγραμματισμός δράσεων, συζήτηση για τη γενική απεργία 9/11/22 και ανακοίνωση υποψηφιοτήτων.

Στις 24/10/2022 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. από τις 9.00 π.μ. έως 5.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Η ενημέρωση των αντιπροσώπων για την συμμετοχή τους στη γενική συνέλευση και στις εκλογές, είναι ευθύνη των πρωτοβάθμιων σωματείων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=