Στα σκοτάδια τμήμα του Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-30, 10:59:04
Στα σκοτάδια τμήμα του Βόλου

Στο σκοτάδι βυθίστηκε με το που έδυσε ο ήλιος, τμήμα του Βόλου, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Οι στύλοι του δημοτικού φωτισμού δεν είχαν ανάψει τουλάχιστον μέχρι τις εννέα το βράδυ, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες δημοτών.

Σύμφωνα με καταγγελίες δημοτών το σκηνικό ήταν απόκοσμο σε οδούς όπως η Κανάρη, η Καραϊσκάκη, η Περραιβού, η Βλαχάβα, η Νικοτσάρα αλλά και στους παράλληλους προς αυτές δρόμους, όπως η Γαλλίας, η Γαζή, η Κωνσταντά.

Ο μόνος φωτισμός προερχόταν από τα παράθυρα των σπιτιών, διαμερισμάτων και καταστημάτων, αλλά και από την κίνηση οχημάτων, με την ορατότητα στους δρόμους να είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Δεν έγινε γνωστό, τι πρόβλημα δημιουργήθηκε και δεν λειτούργησε ο δημοτικός φωτισμός. Σημειώνεται ότι η διαχείριση του συστήματος έχει περάσει σε εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας αλλά και την αναβάθμιση του δημοτικού φωτισμού. Το σύστημα ελέγχεται μέσω κεντρικού υπολογιστή στην Αθήνα, και στο παρελθόν είχε παρουσιαστεί  τεχνικό πρόβλημα και δεν δινόταν εντολή για το άναμμα των φώτων στους στύλους δημοτικού φωτισμού. Τότε είχε χρειαστεί να γίνει χειροκίνητη παρέμβαση από υπαλλήλους του Δήμου.

 

Πρόβλημα στη συνοικία Χρυσοχοΐδη

Δημότες διαμαρτύρονται για πρόβλημα με τον δημοτικό φωτισμό και στη συνοικία Χρυσοχοΐδη. Όπως καταγγέλλουν σε δύο δρόμους, οι στύλοι δεν ανάβουν και χρειάζεται κάθε φορά να δηλώνουν βλάβη. «Ερχεται το ρεύμα και την επομένη έχουμε ξανά το ίδιο πρόβλημα. Μας εμπαίζουν», διαμαρτύρονται με επιστολή τους στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=