Καρέ - καρέ η κλοπή σε κατάστημα με χρώματα στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-29, 19:40:27
Καρέ - καρέ η κλοπή σε κατάστημα με χρώματα στον Βόλο

Κλοπή σε κατάστημα με χρώματα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Πολυμέρη του Βόλου.

Οι κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το κατάστημα κατέγραψαν καρέ- καρέ τις κινήσεις των δραστών οι οποίοι φαίνεται να γνώριζαν πολύ καλά το χώρο. Αναλυτικότερα, όλα φαίνεται να έγιναν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν δύο άτομα έφτασαν έξω από το κατάστημα «Χρώμα Πάνος» και τοποθέτησαν σκάλα με απώτερο σκοπό να ανέβουν στον 1ο όροφο του καταστήματος, όπου χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Από εκεί ο ένας ο δράστης έσπασε το παράθυρο, μπήκε μέσα και κατέβηκε στον κάτω όροφο όπου σερνόμενος έφτασε μέχρι το ταμείο από το οποίο έκλεψε το ποσό των 400 ευρώ. Με τον ίδιο τρόπο έφυγε και ανέβηκε πάλι στον 1ο όροφο όπου εξήλθε από το σπασμένο παράθυρο.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις των διαρρηκτών τόσο μέσα στο κατάστημα όσο και έξω από αυτό. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο κ. Παύλος Πάνος, αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα κλοπής όταν μπήκε στο κατάστημά του σήμερα το πρωί, όταν και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου πήραν αποτυπώματα από το χώρο καθώς και το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να φθάσουν στους δράστες.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=