ΤΟΠΙΚΑ

Καρέ – καρέ η κλοπή σε κατάστημα με χρώματα στον Βόλο

καρέ-καρέ-η-κλοπή-σε-κατάστημα-με-χρώ-887794

Κλοπή σε κατάστημα με χρώματα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Πολυμέρη του Βόλου.

Οι κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το κατάστημα κατέγραψαν καρέ- καρέ τις κινήσεις των δραστών οι οποίοι φαίνεται να γνώριζαν πολύ καλά το χώρο. Αναλυτικότερα, όλα φαίνεται να έγιναν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν δύο άτομα έφτασαν έξω από το κατάστημα «Χρώμα Πάνος» και τοποθέτησαν σκάλα με απώτερο σκοπό να ανέβουν στον 1ο όροφο του καταστήματος, όπου χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Από εκεί ο ένας ο δράστης έσπασε το παράθυρο, μπήκε μέσα και κατέβηκε στον κάτω όροφο όπου σερνόμενος έφτασε μέχρι το ταμείο από το οποίο έκλεψε το ποσό των 400 ευρώ. Με τον ίδιο τρόπο έφυγε και ανέβηκε πάλι στον 1ο όροφο όπου εξήλθε από το σπασμένο παράθυρο.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις των διαρρηκτών τόσο μέσα στο κατάστημα όσο και έξω από αυτό. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο κ. Παύλος Πάνος, αντιλήφθηκε ότι έπεσε θύμα κλοπής όταν μπήκε στο κατάστημά του σήμερα το πρωί, όταν και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου πήραν αποτυπώματα από το χώρο καθώς και το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να φθάσουν στους δράστες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου