ΤΟΠΙΚΑ

Ανακάλεσε μήνυση σε βάρος δημοσιογράφου ο Αχ. Μπέος

ανακάλεσε-μήνυση-σε-βάρος-δημοσιογρά-888820

Την πατρότητα και την αγάπη προς τη νεολαία επικαλέστηκε ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος ως παράγοντες που τον οδήγησαν να ανακαλέσει τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του δημοσιογράφου, Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Ο δήμαρχος είχε καταθέσει μήνυση στον δημοσιογράφος της ΕΦ.ΣΥΝ. για συκοφαντική δυσφήμηση και αποφάσισε να ανακαλέσει και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Την είδηση έκανε ο ίδιος γνωστός μέσα από ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ως πατέρας πέντε παιδιών και άνθρωπος που αγαπώ τη νεολαία, αποφάσισα να ανακαλέσω τη μήνυση που είχα καταθέσει εναντίον του Δημήτρη Κουκλουμπέρη.

Εις βάρος του δημοσιογράφου της Εφ.Συν. είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησής μου, υπόθεση που είχε προσδιοριστεί σε προ ολίγων ημερών δικάσιμο του Σ.Τ. Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Πιστεύω πολύ στις δεύτερες ευκαιρίες, στους νέους ανθρώπους και εύχομαι την επόμενη φορά που ο εν λόγω δημοσιογράφος της Αθήνας θα ενδιαφερθεί για τα θέματα του Δήμου Βόλου, να κάνει τον κόπο να ακούσει και την πλευρά της Δημοτικής Αρχής και όχι μόνο τους φίλους του της αντιπολίτευσης.

Είναι πάντα χαρά μας να βοηθάμε νέους ανθρώπους και ειδικά στην προσπάθεια τους για αντικειμενική ενημέρωση και τήρηση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου