Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-28, 20:44:04
Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Κερασιωτών Πηλίου

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου τη Γενική του Συνέλευση.

Η συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Κερασιάς είχε ως βασικά θέματα (α) τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό, (β) την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής και (γ) την τέλεση των αρχαιρεσιών.

Υποψήφιοι για τις εσωτερικές εκλογές ήταν οι: Αναγνώστου Χρύσα, Βουραζέρη Ελένη, Κυριαζής Νικόλαος, Λεφούσης Νικόλαος, Μπουρμπουτσιώτη – Πολυχρόνη Φωτεινή, Οικονομίδης Δημήτριος, Πανοπούλου – Νομικού Βασιλική, Παπαδημητροπούλου Ελένη, Σταθάκη Βασιλική και Σταθάκη Ιωάννα. Υποψήφιοι και εκλεγέντες για το Εποπτικό Συμβούλιο ήταν οι: Βέτσικα Κασσιανή, Ραφαηλάκος Ζήσης και Αναγνώστου Καλλιόπη, ενώ δια βοής εκλέχτηκαν για την Εφορευτική Επιτροπή οι: Αναγνώστου Τριαντάφυλλος, Καψαλάς Γεώργιος και Πανόπουλος Ιωάννης.

Την επομένη ημέρα, τη 18η Σεπτεμβρίου διεξήχθη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος η Παπαδημητροπούλου Ελένη, Αντιπρόεδρος η Αναγνώστου Χρύσα, Γενικός Γραμματέας ο Λεφούσης Νικόλαος, Οργανωτική Γραμματέας η Σταθάκη Ιωάννα,  Α΄ ταμίας η Σταθάκη Βασιλική, Β΄ ταμίας η Μπουρμπουτσιώτη – Πολυχρόνη Φωτεινή και μέλη οι Κυριαζής Νικόλαος, Οικονομίδης Δημήτριος και Πανοπούλου – Νομικού Βασιλική. Μέλος, αναπληρωματικό, του Δ.Σ. είναι η φίλη του χωριού και της περιοχής μας Βουραζέρη Ελένη. Ο Οικονομίδης Δημήτριος συνεχίζει να είναι επιστημονικός σύμβουλος του συλλόγου, καθώς και υπεύθυνος του Κέντρου Έρευνας & Προστασίας της Αυτοφυούς Ορχιδέας Βορείου Πηλίου, ο Κυριαζής Νικόλαος υπεύθυνος διαδικτυακής επικοινωνίας και η Πρόεδρος Παπαδημητροπούλου Ελένη, πέρα από τα καθήκοντα της, είναι και υπεύθυνη του Μουσείου Ηλία Λεφούση.

Μετά από τη συγκρότηση του συλλόγου σε σώμα, συζητήθηκαν σε κλίμα ενότητας, τόσο τα εκκρεμή θέματα από την προηγούμενη θητεία, όσο και οι πρώτοι στόχοι για τη νέα περίοδο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=