«Μια πρώτη νίκη στην υπόθεση της 42χρονης μητέρας στον Βόλο»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-27, 07:20:06
«Μια πρώτη νίκη στην υπόθεση της 42χρονης μητέρας στον Βόλο»

Ανακοίνωση από τη συλλογικότητα «Μαχητικές και Ελεύθερες Βόλου»

Με ικανοποίηση «υποδέχτηκε» η συλλογικότητα «Μαχητικές και Ελεύθερες Βόλου» την αναβολή που δόθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στο πλημμέλημα της παραβίασης απόφασης επικοινωνίας εκ μέρους της μητέρας που έχει καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της για ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος στο ανήλικο τέκνο τους, διότι το δικαστήριο εξάρτησε το αποτέλεσμα από την έκβαση του κακουργήματος για ασέλγεια.

«Το κακούργημα κρίθηκε ότι αποτελεί πρόκριμα για το πλημμέλημα. Γι’ αυτό αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ενάντια στη μητέρα μέχρι να κριθεί αμετάκλητα -στον τελευταίο βαθμό δικαιοδοσίας -το κακούργημα ασέλγειας ανηλίκου ενάντια στον πατέρα. Αυτή η απόφαση τιμά τη Δικαιοσύνη και αποτελεί σοβαρότατο σημαντικό προηγούμενο που θα προστατέψει τη μητέρα από τον εκδικητικό καταιγισμό μηνύσεων που έχει εξαπολύσει εναντίον της ο πατέρας», σημειώνει η συλλογικότητα και κάνει λόγο για μία «πρώτη νίκη που οφείλεται στο συνδυασμό της σωστής νομικής υπεράσπισης της μητέρας, με την κινηματική και αλληλέγγυα συμπαράσταση της μητέρας από το κοινωνικό κίνημα, διότι αυτός ο συνδυασμός είναι που έχει αποτελέσματα».

«Δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας, αντιθέτως αυτή η νίκη μας ενδυναμώνει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας», προσθέτει η συλλογικότητα και καταλήγοντας αναφέρει: «Όσο γι’ αυτούς που εξαπολύουν απειλές για αγωγές και μηνύσεις εναντίον ατόμων που αγωνίζονται χρόνια στα κοινωνικά κινήματα της πόλης για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ποιότητας ζωής, τους επισημαίνουμε ότι θα βρουν απέναντί τους σύσσωμη την κοινωνία του Βόλου που στηρίζει αυτούς τους αγώνες».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
2
=