ΤΟΠΙΚΑ

Δεν αλλάζει ομάδα «κρούσης» ο Αχιλλέας Μπέος

δεν-αλλάζει-ομάδα-κρούσης-ο-αχιλλέα-890993

Παραμένουν στις θέσεις τους οι αντιδήμαρχοι στον Βόλο – Εντεταλμένος σύμβουλος για την καθημερινότητα

Με τη σημερινή ομάδα «κρούσης» των αντιδημάρχων θα οδηγηθεί η δημοτική αρχή του Βόλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, όπως προκύπτει από τις αποφάσεις που υπέγραψε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ανανεώνοντας τη θητεία των νυν αντιδημάρχων.

Έναν χρόνο περίπου πριν από τις δημοτικές εκλογές, που αναμένεται να διενεργηθούν τον Οκτώβριο του 2023, μετά τον ορισμό του Βολιώτη επιχειρηματία Κωνσταντίνου Λούλη στη θέση του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων και με δεδομένο ότι η θητεία των νυν αντιδημάρχων έληγε την ερχόμενη Παρασκευή, ο κ. Μπέος χθες υπέγραψε τις νέες αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ανανεώνεται η θητεία των αντιδημάρχων από 1η Οκτωβρίου 2022 έως 31 Δεκεμβρίου 2023.

Έτσι, με βάση τις αποφάσεις που εκδόθηκαν χθες και δημοσιεύονται σήμερα σε άλλες στήλες, ανανεώθηκε η θητεία του Θάνου Θεοδώρου, στη θέση του αντιδημάρχου Στρατηγικού Σχεδιασμού, Διοίκησης και Τεχνικών Υπηρεσιών. Ο κ. Θεοδώρου επίσης θα αναπληρώνει τον δήμαρχο στα καθήκοντά του, με δικαίωμα υπογραφής, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος.

Με το ίδιο χαρτοφυλάκιο παραμένουν αντιδήμαρχοι ο Θανάσης Σταυρίδης, ως αρμόδιος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Βιώσιμης Κινητικότητας, ο Απόστολος Μαλαματίνης στον τομέα Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Πολιτικής Προστασίας, ο Γιώργος Πράττος στον τομέα του Πρασίνου, ο Ανδρέας Ζέρβας Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, ο Αργύρης Κοπάνας, περιφερειακών ενοτήτων (πλην της Δημοτικής Ενότητας Ν. Ιωνίας), ο Χρήστος Στεφόπουλος, αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων, ο Απόστολος Ζαρκάδας-Βεργής Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, η Δέσποινα Κότογλου Παιδείας, ο Μιχάλης Καπουρνιώτης Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας.

Επίσης ανανεώθηκε η θητεία της άμισθης αντιδημάρχου Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή η οποία διατηρεί το χαρτοφυλάκιο του τουρισμού, ενώ σε θέση αντιδημάρχου αμισθί παραμένει στη δημοτική αστυνομία η Νατάσσα Μορφογιάννη.

Παράλληλα παραμένει ως αμισθί εντεταλμένος σύμβουλος ο Απόστολος Νάσιος για την άσκηση εποπτείας των παρεχόμενων από τον δήμο υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη, μέσω των ΚΕΠ και της υπηρεσίας NOVOVILLE.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου