ΤΟΠΙΚΑ

Σε απελπιστική θέση δέκα οικογένειες με μικρά παιδιά

σε-απελπιστική-θέση-δέκα-οικογένειες-891160

Δεν έχουν χρήματα για τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος

Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκονται δέκα οικογένειες στον Βόλο με μικρά παιδιά, οι οποίες δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις δόσεις των λογαριασμών για το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου απευθύνει έκκληση για βοήθεια. Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της «επειδή είναι αδύνατον να καλυφθούν τα ποσά που ζητούνται, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις οικογένειες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε να μείνουν χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς», αναφέρει.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η εθελοντική ομάδα σημειώνει ότι οι οικογένειες χρειάζονται άμεσα λάδι, όσπρια, σάλτσες ντομάτας, ρύζι, παιδικούς χυμούς, μπισκότα, απορρυπαντικά πλυντηρίου, καθαριστικά, χλωρίνη.

«Εχουμε μόνο ο ένας τον άλλον και αυτό τον χειμώνα!», σημειώνει και ενημερώνει τους πολίτες:

«Για την αγορά νωπών προϊόντων και προϊόντων ψυγείου (κρέας, γάλα, τυρί κτλ) συστήνουμε αποκλειστικά τη χρήση δωροεπιταγών από μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Η χρήση δωροεπιταγών δίνει το δικαίωμα στις οικογένειες να ψωνίσουν βάσει των αναγκών τους και έτσι αποφεύγεται η συσσώρευση αγαθών από ένα είδος.

Η συγκέντρωση των δωροεπιταγών και των τροφίμων θα γίνεται στο Café Hive Κασσαβέτη με Αναλήψεως από το πρωί ώς το βράδυ.

Για τους φίλους από μακριά μπορούν να κάνουν τη δωρεά τους για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω Paypal στο https://www.paypal.me/allilovoitheiavolos».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου