ΤΟΠΙΚΑ

Μείωση ενοικίου στην εταιρεία Χείρων Παραχωρήσεις ΑΕ που διαχειρίζεται το Συγκρότημα Τσαλαπάτα

μείωση-ενοικίου-στην-εταιρεία-χείρων-891165

Αποδεκτή έγινε από το δημοτικό συμβούλιο Βόλου η αίτηση της ανώνυμης εταιρείας Χείρων Παραχωρήσεις Α.Ε. για μείωση του ενοικίου για τη διαχείριση του Συγκροτήματος Τσαλαπάτα.

Το Σώμα αποφάσισε να μειώσει το ενοίκιο για το 2023 κατά 20%. Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία με τις αντιπολιτεύσεις να τονίζουν ότι αντίστοιχα θα πρέπει να γίνει μείωση των ενοικίων και στις επιχειρήσεις που νοικιάζουν χώρους στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Από τα στοιχεία συνάγεται για τον Δήμο Βόλου ότι είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματος της ανώνυμης εταιρείας μείωσης κατά ποσοστό έως 20% του μισθώματος για το προσεχές έτος (α΄ και β΄ εξάμηνο του 2023), που προβλέπεται στη σύμβαση της παραχώρησης και αντιστοιχεί στο ελάχιστο ποσό από τη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Επίσης, η ανώνυμη εταιρεία δεν έχει βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές και θα αποφασιστεί μείωση κατά ποσοστό έως 20% του μισθώματος που προβλέπεται στη σύμβαση της παραχώρησης και αντιστοιχεί στο ελάχιστο ποσό από τη διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, δηλαδή ποσό 42.500 ευρώ ετησίως.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου