ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του Κων. Μαραβέγια με Εξωραϊστικό Σύλλογο Ν. Παγασών

συνάντηση-του-κων-μαραβέγια-με-εξωραϊ-860755

Επίσκεψη στον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Παγασών πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος συζήτησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Βιδανόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. για ζητήματα της καθημερινότητας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τον κ. Βιδανόπουλο, οι κάτοικοι των Νέων Παγασών διεκδικούν πρωτίστως την αύξηση του συντελεστή δόμησης, όπως επίσης τη μείωση του ΕΝΦΙΑ λόγω αύξησης των αντικειμενικών αξιών στην περιοχή. Επιπλέον, θεωρούν επιτακτική ανάγκη την μετακίνηση του πεσσού στο σημείο του αρχαίου υδραγωγείου και την απομάκρυνσή του από τον αυτοκινητόδρομο, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο όπου επανειλημμένως έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς.

Ακόμη συζητήθηκαν θέματα υποδομών και παρεμβάσεων στον τομέα της καθημερινότητας, με τον κ. Μαραβέγια να διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί αρωγός στις διεκδικήσεις του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέων Παγασών και ότι θα συνεργαστεί με το προεδρείο για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των κατοίκων της συνοικίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου