Ενημερωτική συνάντηση εμπόρων για έργα ΔΕΥΑΜΒ

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-26, 07:12:10
Ενημερωτική συνάντηση εμπόρων για έργα ΔΕΥΑΜΒ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, λόγω των επικείμενων έργων της ΔΕΥΑΜΒ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, προσκαλεί τους εμπόρους, μέλη και μη μέλη του ΕΣΒ, που δραστηριοποιούνται στον πολεοδομικό ιστό της εμπορικής αγοράς από τις οδούς Ξενοφώντος έως Φιλελλήνων και από τις οδούς Γαλλίας έως Αργοναυτών, σε συνάντηση μεθαύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος).

Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης και οι μηχανικοί του έργου, προκειμένου να ενημερώσουν τους εμπόρους για τα επικείμενα έργα και τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωσή τους. Στόχος είναι να περιοριστεί στο ελάχιστο η όχληση, που αναμένεται να προκαλέσει η έναρξη των εργασιών σε ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης.

Επισημαίνεται ότι η συνάντηση αφορά μόνο στους εμπόρους, που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κομμάτι της εμπορικής αγοράς. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο, λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας, θα δοθεί προτεραιότητα σε εμπόρους της συγκεκριμένης περιοχής.

Επίσης, συνιστάται για την υγεία όλων η προαιρετική χρήση μάσκας μέσα στην αίθουσα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
2
=