ΤΟΠΙΚΑ

Δράση στον Βόλο κατά της εμπορίας ανθρώπων

δράση-στον-βόλο-κατά-της-εμπορίας-ανθρ-863652

Η ΜΚΟ Α21, οι εθελοντές του Ateam Βόλου, σε σύμπραξη με το περιφερειακό τμήμα του συνδέσμου κοινωνικών λειτουργών Θεσσαλίας, προσκαλούν όλους να συμμετάσχουν ενεργά στο «8ο Περπάτημα για την Ελευθερία», δράση που θα διοργανωθεί στην πόλη του Βόλου το Σάββατο 15 Οκτωβρίου.

Η δράση διοργανώνεται στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Ημέρας για την καταπολέμηση του ανθρώπινου εμπορίου.

«Πρόκειται για μια σιωπηλή διαμαρτυρία για τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα ανθρώπινου εμπορίου που είναι παγιδευμένα στη χώρα μας, στην πόλη μας, στα χωριά μας. Ωστόσο, μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τις στατιστικές και η ελευθερία θα έχει τον τελευταίο λόγο», επισημαίνουν οι διοργανωτές σε σχετική ανακοίνωση.

Η αφετηρία του «8ου Περπατήματος για την Ελευθερία» στον Βόλο θα είναι το δημαρχείο, όπου προγραμματίζεται προσυγκέντρωση στις 16:30.

Η εκστρατεία A21 είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός 501 που εργάζεται για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εμπορίας, της καταναγκαστικής δουλείας, της δεσμευμένης εργασίας, της ακούσιας οικιακής και της παιδικής δουλείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου