«Ο θρύλος του λευκού φιδιού - Remix»

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-22, 20:20:47
«Ο θρύλος του λευκού φιδιού - Remix»

Το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κηρύσσει την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2022-2023 και του νέου κύκλου μαθημάτων κινεζικής γλώσσας και καλεί στην παράσταση με τίτλο «The Legend of the White Snake – Remix».

Την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 19:30, στη σκηνή του θεάτρου Παλαιάς Ηλεκτρικής στον Βόλο θα ανέβει η μουσική παράσταση «Ο θρύλος του λευκού φιδιού – Remix».

Μετά από πρόσκληση του Ινστιτούτου Κομφούκιου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το συνεργείο του «The Legend of the White Snake – Remix» θα μεταβεί στον Βόλο, μετά την παράσταση στο θέατρο Παλλάς στην Αθήνα στις 24 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Κίνας.

Ως ο πρώτος σταθμός της περιοδείας, το έργο γεμάτο παραδοσιακή κινεζική αισθητική θα φέρει μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία στο κοινό του Βόλου.

Οπως τονίζεται από το Ινστιτούτο, η θεατρική παράσταση «The Legend of the White Snake – Remix» συνδέει έξυπνα τους παραδοσιακούς μύθους της Κίνας και της Ελλάδας, επιτρέποντας στο ελληνικό κοινό να εκτιμήσει την ομορφιά του παραδοσιακού κινεζικού πολιτισμού με πιο ευχάριστο τρόπο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=