Ενημερωτική συνάντηση για τα έργα της ΔΕΥΑΜΒ από τον Εμπορικό Σύλλογο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-22, 19:07:35
Ενημερωτική συνάντηση για τα έργα της ΔΕΥΑΜΒ από τον Εμπορικό Σύλλογο

Συνάντηση με στόχο την ενημέρωση των εμπόρων που δραστηριοποιούνται στον πολεοδομικό ιστό της εμπορικής αγοράς από τις οδούς Ξενοφώντος έως και Φιλελλήνων και από τις οδούς Γαλλίας έως και Αργοναυτών κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου.

Θέμα της συνάντησης θα είναι η ενημέρωση λόγω των επικείμενων έργων της ΔΕΥΑΜΒ για την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης που γίνονται στο κέντρο του Βόλου. Η πρόσκληση αφορά την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ, κ . Τόρης Γεώργιος και οι μηχανικοί των έργων για να πληροφορήσουν τους εμπόρους για τα επικείμενα έργα και τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωσή τους.

 Επισημαίνεται ότι η συνάντηση αφορά μόνο τους εμπόρους που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κομμάτι της εμπορικής αγοράς και λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας θα δοθεί προτεραιότητα σε εμπόρους της εν λόγω περιοχής. Επίσης, συνιστάται για την υγεία όλων η προαιρετική χρήση μάσκας μέσα στην αίθουσα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=