Ανοιχτή πρόσκληση από το ΠΑΣΟΚ: Αναζητεί εξειδικευμένα στελέχη

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-22, 13:12:20
Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, επαγγελματίας, φοιτητής, εργαζόμενος, ακαδημαϊκός, επιστήμονας, μπορεί να συμμετέχει στους θεματικούς τομείς πολιτικής, σύμφωνα με την ανοιχτή πρόσκληση που απευθύνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
Ανοιχτή πρόσκληση από το ΠΑΣΟΚ:  Αναζητεί εξειδικευμένα στελέχη

Σε αναζήτηση στελεχών με επιστημονική εξειδίκευση για συγκεκριμένους τομείς δράσης του κόμματος προχωρά το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Τις τελευταίες μέρες στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο όλα τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος στη Μαγνησία έχουν λάβει τη σχετική ανοιχτή πρόσκληση και εμμέσως πλην σαφώς καλούνται, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα αξιολογηθεί καταλλήλως και στη συνέχεια θα κληθούν να συμμετάσχουν σε διάφορους τομείς δράσης, όπως Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Απασχόλησης, Πρωτογενούς Τομέα, Δικαιοσύνης, Υγείας κ.λπ.

Οπως αναφέρεται στην ανοιχτή πρόσκληση «το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύοντας έμπρακτα την απόφασή του να ενισχύσει τη συμμετοχή των πολιτών στα πολιτικά δρώμενα, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στην κοινωνία, σε Ελλάδα και εξωτερικό, για τη στελέχωση των τομέων πολιτικής του κινήματος.

Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, επαγγελματίας, φοιτητής, εργαζόμενος, ακαδημαϊκός, επιστήμονας μπορεί να συμμετέχει στους θεματικούς τομείς πολιτικής, συμβάλλοντας ενεργά στη διαμόρφωση και εξειδίκευση των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος.

Η στελέχωση των τομέων πολιτικής του Κινήματός μας είναι ένα σημαντικό ορόσημο. Φιλοδοξούμε να σηματοδοτήσουν άλλο ένα άνοιγμα στην κοινωνία των πολιτών. Γι’ αυτό πιστοί στις αρχές της λογοδοσίας και της διαφάνειας, που εξάλλου το ΠΑΣΟΚ εισήγαγε στη διακυβέρνηση θεσμοθετώντας το opengov και τη Διαύγεια, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για την στελέχωση των τομέων πολιτικής».

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους ενδιαφερόμενους θα γίνει με την υποβολή βιογραφικών και τίτλων σπουδών στην ψηφιακή πλατφόρμα Digitalsociety.gr. Θα ακολουθήσει αξιολόγηση και θα ανακοινωθεί η στελέχωση των τομέων πολιτικής, ενώ παράλληλα θα διαμορφωθούν δεξαμενές σκέψεις από τους υπόλοιπους υποψηφίους που επίσης θα μπορούν να συνδράμουν.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα όσοι ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή στους τομείς μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακή κοινωνία, του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, δεν έχουν παρά να αποστείλουν βιογραφικό, αφού πρώτα ενημερωθούν στη διεύθυνση https://digitalsociety.gr/tomeis/.

 

 

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=