Σεμινάριο αυτοματισμού από τους Ηλεκτρολόγους Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-22, 12:53:04
Σεμινάριο αυτοματισμού από τους Ηλεκτρολόγους Μαγνησίας

Σεμινάριο για το σύστημα οικιακού αυτοματισμού και ελέγχου εισόδου πραγματοποίησε στα μέλη του ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων του Ν. Μαγνησίας. Μετά από δύο και περισσότερα χρόνια πανδημίας, ο ΣΕΗ αποφάσισε να συμπτύξει τις επαφές με φίλους και με συναδέλφους διοργανώνοντας παρουσίαση της εταιρίας ΑΒΒ.

«Μετά από δύο και πλέον χρόνια περιορισμών που μας κράτησαν μακριά, ήρθε η ώρα να ξαναέρθουμε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους και να συνεχίσουμε το πρόγραμμα δράσεων για την επιμόρφωση των μελών του ΣΕΗ Μαγνησίας.

Η αρχή έγινε με ένα σεμινάριο - παρουσίαση της εταιρίας ΑΒΒ πάνω στο σύστημα οικιακού αυτοματισμού ΑΒΒ free@home και ελέγχου εισόδου ABB-Welcome! Οι κ.κ. Αστέριος Κωνσταντίνου &  Φώτης Καλούδης  από τον  Τομέα Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού Διανομής και Εγκαταστάσεων της εταιρίας,  ενημέρωσαν τα μέλη του Συνδέσμου πάνω σε νέες τεχνολογίες και προϊόντα και έβαλαν τις βάσεις για το τεχνικό σεμινάριο των εφαρμογών που θα ακολουθήσει.

Ευχαριστούμε θερμά, τόσο τα μέλη μας για τη δυναμική συμμετοχή τους (παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες των ημερών) όσο και τους εξειδικευμένους εκπροσώπους της ΑΒΒ, που για μία ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανεβάζουν τον πήχη της ποιότητας της μακροχρόνιας συνεργασίας μας ολοένα και ψηλότερα!» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΕΗ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=