Την Κυριακή το Συνέδριο Κατηχητών

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-22, 10:13:37
Την Κυριακή το Συνέδριο Κατηχητών

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το εναρκτήριο Συνέδριο Κατηχητών της Τοπικής μας Εκκλησίας με αφορμή και τη νέα εκκλησιαστική χρονιά.

Το συνέδριο θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στις 11 το πρωί και μετά τον Αγιασμό που θα τελέσει ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, θα ακολουθήσει η εισήγηση του Πρωτ. Θεμιστοκλή Μουρτζανού, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων, με θέμα «Για ένα νέο ξεκίνημα στην διακονία της νεότητας».

Θα ακολουθήσει η εισήγηση του Αρχιμ. Ιωαννικίου Ζαμπέλη, Υπευθύνου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος & Ιθάκης, με θέμα «Το δικό μας χρέος για μία κατ’ άνθρωπον καρποφόρα επανεκκίνηση».

Την τελευταία εισήγηση θα κάνει η κ. Θεοδώρα Σαμπαζιώτη, με θέμα «Το παιχνίδι στο κατηχητικό σχολείο».

Μετά την συζήτηση επί των εισηγήσεων, θα παρουσιαστούν το «Πρόγραμμα του ετήσιου Σεμιναρίου Κατήχησης» από τον Πρωτ. Κωνσταντίνο Φλάκη και το πρόγραμμα του επιδοτούμενου φροντιστηρίου κατηχητών, από την υπεύθυνη κ. Αικατερίνη Παλάσκα, Νηπιαγωγό.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την καταληκτήρια προσλαλιά του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα τελέσει την Χειροθεσία των νέων κατηχητών και θα επιδώσει τους διορισμούς και τις βεβαιώσεις παρακολούθησης στους Υπευθύνους Νεότητας και στους Κατηχητές.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=