ΤΟΠΙΚΑ

Τοπικές μπόρες και καταιγίδες την Πέμπτη σε Σποράδες και Μαγνησία

τοπικές-μπόρες-και-καταιγίδες-την-πέμ-864896

Τα σύννεφα που σήμερα έδωσαν τοπικά φαινόμενα θα αρχίσουν να γίνονται λιγότερα από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά. Ωστόσο, θα υπάρξουν κάποιες τοπικές μπόρες ή και καταιγίδες στη νότια Χαλκιδική, στις Σποράδες, στη νοτιοανατολική Μαγνησία, στην Εύβοια και στα κεντροδυτικά της Κρήτης.

Προς το σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί ενώ από βδομάδα θα μας περιμένει ένα κύμα έντονης τοπικά ζέστης.

Η Αττική θα συνεχίσει να έχει συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη, με πιθανότητα για κάποιες τοπικές ασθενείς μπόρες στις βορειότερες ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι και το απόγευμα ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει και το βράδυ θα επικρατήσουν μόνο τοπικές συννεφιές.

Οι άνεμοι βόρειοι, στα ανατολικά τμήματα θα φτάνουν και τα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 17 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη και οι περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της Πέμπτης θα έχουν λιακάδα. Στα πόδια της Χαλκιδικής το πρωί δεν αποκλείεται να βρέξει για λίγο τοπικά. Μέσα στην ημέρα ο καιρός θα ανοίξει και τα όποια σύννεφα θα εντοπίζονται στις ορεινές περιοχές της περιφέρειας, ενώ το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά.

Οι άνεμοι θα είναι λίγο πιο ενισχυμένοι, βόρειοι-βορειοδυτικοί στα 5 με 6 μποφόρ, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 11 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

Πηγή: ertnews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου