Αγριος καυγάς με μαθητές του Γυμνασίου Αγριάς στη μέση του δρόμου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-09-21, 19:50:08
Αγριος καυγάς με μαθητές του Γυμνασίου Αγριάς στη μέση του δρόμου

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην Αγριά με πρωταγωνιστές δύο μαθητές γυμνασίου.

Το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μία γονέα- μάρτυρα που έτυχε να περνάει από το σημείο και συνέβαλε μάλιστα στο να σταματήσει ο καυγάς.

Όλα έγιναν γύρω στις 2 το μεσημέρι όταν παρέα μαθητών από το Γυμνάσιο, ίσως της 2ας Γυμνασίου, βγήκαν από το σχολείο και μέσα στη μέση του δρόμου ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές. Ο ένας έπεσε πάνω στον άλλον κρατώντας τον από τον λαιμό ενώ περαστικοί συμμαθητές τους τους έλεγαν να σταματήσουν χωρίς να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν.

Από το βίαιο αυτό περιστατικό δεν έλειψαν και οι περαστικοί που αντί να βοηθούν στη λύση του καυγά συνέδραμαν δίνοντας κλωτσιές στους πεσμένους στο έδαφος μαθητές.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση «Συσσωρευμένη βία! Καθηγήτρια έβγαινε να πάει στο αυτοκίνητο αλλά καμία σημασία. Ίσως δεν είδε!!! Άλλοι γονείς εκεί έξω και κανείς δεν έκανε τίποτα. Δεν άντεξα κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τους φώναξα να σταματήσουν! Ως μάνα, ως εκπαιδευτικός, ως άνθρωπος θλίβομαι!! Πραγματικά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα! Πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά με τα παιδιά μας!»

Χαρακτηριστικό είναι ότι κάτω από την ανάρτηση πολλά ήταν τα σχόλια που ανέφεραν ότι οι χρήστες είχαν γίνει και οι ίδιοι μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών γεγονός που αποδεικνύει ότι τα βίαια περιστατικά και δη σε μαθητές σχολείων αλλά και νέων ηλικιών παρουσιάζουν αυξητική τάση. 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=