ΤΟΠΙΚΑ

Ζητούν παρέμβαση Τριαντόπουλου οι Λιμενικοί

ζητούν-παρέμβαση-τριαντόπουλου-οι-λι-865448

Συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των Λιμενικών – Στρατιωτικών και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, κ. Τριαντόπουλο πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Βολιώτη Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κυράνη Κώστα.

Στη συνάντηση, που έγινε στο Υπουργείο Οικονομικών συμμετείχαν κλιμάκιο του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ., ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν.) Μανώλης Αναγνωστάκης και η Π.Ε.Α.Λ.Σ με την Π.Ο.Λ.

Όπως αναφέρεται στη ανακοίνωση «Στον κ. Υφυπουργό εκθέσαμε αναλυτικά και με επιχειρήματα το μεγάλο λάθος της Κυβέρνησης, την καταφανέστατη αδικία και τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει για τα Μετοχικά Ταμεία, τους εν ενεργεία ενστόλους και τους απόστρατους, να αποδεχθεί την εισήγηση των καθ’ ύλην αρμόδιων Υπουργών της, για μείωση στο ήμισυ των εσόδων των Ταμείων από τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο τέλος της συνάντησής μας και αναγνωρίζοντας τις εκφρασθείσες ανησυχίες μας, ο κ. Τριαντόπουλος δεσμεύθηκε να μιλήσει διεξοδικά με τους καθ’ ύλην αρμόδιους Υπουργούς και να μας ενημερώσει σχετικά για τις περαιτέρω ενέργειες της Κυβέρνησης.

Από πλευράς μας επισημάναμε την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για την αποτροπή ακόμη μιας άδικης περικοπής στα έσοδα των Ταμείων μας, που θα τα οδηγήσει σε μαρασμό και σε φτωχοποίηση των μετόχων και μερισματούχων τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τριαντόπουλος έχει δείξει ιδιαίτερες ευαισθησίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος αφού με προσωπικές παρεμβάσεις αναζητεί λύσεις για τις Λιμενικές αρχές του Ν. Μαγνησίας και των Β. Σποράδων ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των σωματείων η παρέμβασή του για ένα ζήτημα που απασχολεί τόσο τους εν ενεργεία όσο και τους απόστρατους Λιμενικούς» .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου