ΤΟΠΙΚΑ

Σειρά επεισοδίων από εν διαστάσει ζευγάρι

σειρά-επεισοδίων-από-εν-διαστάσει-ζευ-865463

Λίγη ώρα πέρασε προχθές αφότου το Αυτόφωρο αποφάσιζε για 59χρονο να μην πλησιάζει την εν διαστάσει σύζυγό του σε απόσταση μικρότερη των 30 μέτρων και το πρώην ζευγάρι πήγε και πάλι στην Αστυνομία.

Αυτή τη φορά ο άνδρας, ο οποίος προχθές Δευτέρα κατηγορούταν ότι άλλαξε τις κλειδαριές σε δωμάτιο του σπιτιού του, που παραχώρησε για να διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του, απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Κατήγγειλε την 46χρονη και τον σύντροφό της ότι του παρεμπόδισαν την κυκλοφορία η γυναίκα πεζή και ο άνδρας με το αυτοκίνητό του, με σκοπό να τον κατηγορήσουν για παραβίαση δικαστικής απόφασης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συλλήψεις και χθες να γίνει νέο αυτόφωρο στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο μηνυτής ανέφερε στο δικαστήριο ότι μετά την προχθεσινή δίκη μάζεψε τα πράγματά του για να φύγει από το σπίτι και να τηρήσει τη δικαστική απόφαση, όμως ενώ ετοιμαζόταν να απομακρυνθεί με το αυτοκίνητο η 46χρονη τον προσέγγισε από πίσω από το ΙΧ φωνάζοντάς του «θα δεις τι θα πάθεις. Θα σε στείλω φυλακή» και στη συνέχεια ο σύντροφός της έβαλε το αυτοκίνητό του μπροστά από το δικό του για να μην μπορεί να φύγει και να τον συλλάβουν.

Εντούτοις, η 46χρονη αρνήθηκε την κατηγορία στο δικαστήριο. Αποδέχτηκε ότι του έκλεισε τον δρόμο, είπε όμως ότι το έκανε επειδή πίστευε ότι ο 59χρονος της πήρε τα χαρτιά της.

Είπε ότι πήγαινε να πάρει τσιγάρα, όταν τον είδε στον δρόμο, φοβήθηκε πάρα πολύ για τα πράγματά της.

Από την πλευρά του ο σύντροφός της είπε ότι ο 59χρονος εξύβρισε την συγκατηγορούμενή του, η οποία φοβόταν για την απώλεια πραγμάτων της και τον ίδιο τον απείλησε ότι θα τον σφάξει αν τον δει να μπαίνει κι εκείνος στο σπίτι.

Τελικά, το δικαστήριο αθώωσε τους κατηγορούμενους λόγω αμφιβολιών με την πρόεδρο να επισημαίνει στους διαδίκους: «Μη σας ξαναδούμε εδώ».

Η δίκη της Δευτέρας

Προχθές ο 59χρονος κατηγορήθηκε ότι παραβίασε την πόρτα δωματίου του σπιτιού του, που έχει παραχωρήσει στην πρώην σύζυγό του, με τροχό, επειδή ενοχλήθηκε που άλλαξε κλειδαριές.

Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε από τους καπνούς που γέμισε το δωμάτιο, ενώ κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο πρώην σύζυγός της τη χτύπησε, κάτι που επανέλαβε και χθες λέγοντας ότι την έχει κακοποιήσει επανειλημμένα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου